Dessert & Snacks

8 forfriskende protein opskrifter til sommer

Det er det samme hvert år. Så snart det bliver 15 grader varmt, er flip flops og tanktoppe ude. Men et par dage med varmt vejr, og så har vi fået nok. “Det er for varmt”, siger du, mens du febrilsk vifter dig selv.

Fitnesscentret kan også være noget af en hed oplevelse, selvom der er ventilation og aircondition.
Hæng i. Der er måder at køle sig ned på. Vi har været i arkiverne og gravet vores mest forfriskende opskrifter frem.

Clear Whey rainbow ispinde

Vi starter stærkt ud med regnbueis. Nogle gange kan man bare ikke slå klassikerne, og lige nu lyder denne opskrift bedre end nogensinde. Ispinde af superfrugtagtig frossen Clear Whey? Ja tak.

 

Clear Whey vandmelon ispinde

Du kan ikke gå galt i byen med at røre et dejligt glas Clear Whey op, lægge det i en ispindebakke og lægge det i fryseren i et par timer. Hvis du vil have et frugtagtigt twist, kan du blende noget frugt og også tilsætte det.

 

Peanut butter & chokolade ispinde

Bare en advarsel – når denne artikel er slut, skal du ikke forvente at have plads tilbage i fryseren. Sorry, not sorry. @healthy_floflo har virkelig tryllet med denne opskrift. Den er fyldt med vores fineste proteinpulver og helt naturligt peanut butter. Det kan vi ikke klage over.

 

Mochi is

Rygtet siger, at disse er mere velsmagende end originalen. Men det må du selv bedømme.

 

Sandwich is

Dette er en ægte smag af barndommen. Gode minder om at sidde udenfor om sommeren og spise, is der drypper overalt, kiks der glider i begge retninger, lammende brain freeze … det er gode minder, det lover jeg.

 

Vanilje protein is på 30 sekunder

Det er sandt, at vi til tider er gået amok med vores opskrifter. Misforstå mig ikke, de leverer varen. Men nogle gange er det bedst at holde tingene enkle. Og hvad er bedre end en simpel skål is (med tilsat protein, selvfølgelig).

Vanille protein is med 4 ingredienser

Sunde Opskrifter

Vanille protein is med 4 ingredienser

2018-04-17 07:02:07Skrevet af Myprotein

Og nu hvor din fryser er fyldt op, er her nogle opskrifter, der ikke vil tage mere plads. Du skal bare gøre plads i køleskabet i stedet.

Clear Whey jelly med frisk frugt

Den originale showstopper til havefesten. Tag en skive og få et frugtagtigt proteinhit. Den sender dig direkte tilbage til barndommen. Tilsæt noget proteinholdig is fra opskriften ovenfor for at få en fest med jelly og is.

Clear Whey Jelly Sweets

Det er ret nemt at lave en portion af disse sunde godbidder og opbevare dem i køleskabet, så du altid har dem klar, når trangen melder sig.

 

Kort fortalt

Så der har du det. Otte opskrifter, der kan hjælpe dig med at holde dig kølig i dette varme vejr. Og alle med et solidt proteinhit.

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Sunde Opskrifter

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Dette er forfriskning efter træning på et helt nyt niveau.

2020-06-27 04:39:58Skrevet af Lauren Dawes

Clear Whey Mojito Mocktails I 2 opskrifter

Sunde Opskrifter

Clear Whey Mojito Mocktails I 2 opskrifter

Mocktail efter træningen? Ja, tak.

2021-08-17 12:38:39Skrevet af Lauren DawesEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her