Sunde Opskrifter

Clear whey rainbow ispinde | Protein is

Vi holder sommeren i live med denne forfriskende frugtagtige opskrift.

Disse forfriskende Clear Whey Isolate regnbueis er perfekte, hvis du ligesom os er fuldstændig uvidende om, at sommeren næsten er forbi. Det siger sig selv, at de er absolutte brag på en solskinsdag, men uanset vejret udenfor er de fantastiske til at køle dig ned efter træning og giver det lækreste hit af protein.

Hver iskold godbid er også fyldt med vitaminer og mineraler fra alle lagene af frugt, og det er endda lykkedes os at snige en smule spinat ind i dem også (bare rolig, du vil ikke kunne smage det). Vær kreativ med de smagsvarianter, du vælger at sammensætte din egen, og denne opskrift er en lækker måde at bruge frugt eller grøntsager i dit køleskab, som er ved at være for gamle.

Hver giver 6 stk.

Ingredienser

Tropical:  

Lag 1 Lag 2 Lag 3

150 g jordbær

3 spsk. low-fat yoghurt

Flavdrops (Vanilla)

150 g frossen tropical mix

1 scoop Clear Whey Isolate (Pineapple)

3 spsk. low-fat yoghurt

Skvæt vand

3 kiwi’er (skrællet og hakket)

1 scoop Impact Whey Protein (Vanilla)

3 spsk. low-fat yoghurt

Håndfuld spinat

Kirsebær: 

Lag 1 Lag 2 Lag 3

150 g brombær

1 scoop Clear Whey Isolate (Rainbow Candy)

3 spsk. low-fat yoghurt

Skvæt vand

150 g frosne kirsebær

3 spsk. low-fat yoghurt

Flavdrops (Vanilla)

 

100 g jordbær

1 frossen banan

3 spsk. low-fat yoghurt

Flavdrops (Vanilla)


Fremgangsmåde

  1. Lav et lag ad gangen ved at tilføje ingredienserne i en lille blender og blitze dem, indtil de er jævne. Hæld hvert lag i 3 separate skåle.
  2. Når du har alting klar, skal du bygge dine lag i hver ispindeform ved at tilsætte en skefuld ad gangen af hver smagsblanding.
  3. Frys natten over, og nyd derefter! Disse er ideelle til at opbevare i fryseren for at tage fat i dem på en solskinsdag eller lige efter du har afsluttet en svedig træning.
  Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
Tropical 101 9.5 g 12.9 g 1.3 g
Kirsebær 85 6g 14.8 g 0.6 g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her