Kosttilskud

Verdens første Clear Soy Protein er landet | Soja er blevet saftig

Vi ændrede spillet med Clear Whey. Vi har øget det med Clear Vegan, og NU er vi tilbage med en helt ny innovation. Clear Soy Protein. For alle, der ikke er fan af ærteprotein, men som heller ikke er til whey, har vi brugt hydrolyseteknologi til at skabe et fuldt opløseligt, let og forfriskende Clear Soy Protein.

Du undrer dig måske over, hvad der adskiller Clear Soy Protein fra vores andre Clear Protein-produkter, så lad os forklare det…

Clear Soy

Ernæring “Bang For Your Buck”

Clear Soy Protein har et proteinpunch med 10 g pr. portion, der hjælper med at bevare og opbygge muskler. Det er også godt for dem af jer, der ønsker at begrænse sukkerindtaget, med mindre end 1 g pr. portion.

Og har vi nævnt, at det også er lavet med ægte frugt? Indeholder 30% af dit anbefalede daglige indtag af B-vitaminer og 50% af din anbefalede daglige dosis af C-vitamin. Mens B-vitamin 12 og 6 støtter dit immunsystem, opretholder normal psykologisk funktion og reducerer træthed, arbejder C-vitamin for at holde dine celler sunde og bevare en sund hud.

Clear Soy har også en komplet aminosyreprofil, hvilket betyder, at den indeholder alle ni essentielle aminosyrer. Dette er især nyttigt for dem, der følger en vegansk eller vegetarisk kost, da det kan være vanskeligere at få alle aminosyrer uden kød eller mejeriprodukter.

Tre fantastisk frugtagtige smagsvarianter

Vi har tre smagsvarianter, som du kan kaste dig ud i: Lemon & Lime, Orange & Pink Grapefruit og Grape. Perfekt, når du ikke har lyst til en cremet protein shake, men stadig gerne vil nå dine makroer.

Kort fortalt

Hvem har sagt, at veganere og vegetarer har svært ved at få nok protein? De har tydeligvis ikke hørt om Clear Protein. Med ægte frugt, tilsatte vitaminer, en komplet aminosyreprofil og 10 g protein pr. portion har det aldrig været nemmere (eller mere velsmagende) at øge dit proteinindtag. Vælg din smag, og shake det hele.

Clear Whey Isolate Mocktails | 3 Delikate Idéer

Sunde Opskrifter

Clear Whey Isolate Mocktails | 3 Delikate Idéer

Vi har fået helt nye frugtagtige smagsvarianter af Clear Whey. Skål for det.

2021-06-16 17:32:14Skrevet af Lauren Dawes

Clear Vegan Protein Vandmelon Ispinde

Sunde Opskrifter

Clear Vegan Protein Vandmelon Ispinde

Vi tager sommerens forfriskninger alvorligt herhjemme.

2021-08-17 12:39:42Skrevet af Lauren Dawes

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.



Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her