Kosttilskud

Clear Vegan Protein – En verdenspremiere | Tjek denne saftige drik ud

I elskede Clear Vegan Protein, så vi tænkte, at vi ville give dig den frugtagtige følelse igen med to helt nye smagsvarianter. Vi introducerer Raspberry Mojito og Watermelon Clear Vegan Protein.

De nye tilføjelser til Clear Vegan-familien er lavet med ægte frugt og indeholder den karakteristiske Clear Protein-blanding, der er helt opløseligt i vand, indeholder 10 g ærteprotein og er let og forfriskende.

clear vegan protein

Next level ernæring

Den er også fyldt med B-vitaminer, der giver dig et ekstra boost, så du kan klare dig igennem dagen. Hver portion indeholder 50% af alle de B-vitaminer, som du anbefales at indtage på en dag. Det betyder en god mængde af det irriterende B12, som det kan være lidt sværere at få fat i. Det indeholder også pantothensyre (B5), thiamin (B1) og vitamin B6, som kan støtte henholdsvis mental ydeevne, hjertesundhed og bekæmpe træthed.1,2,3

Med en sød og velsmagende drik kan du måske også bekymre dig om sukkerindholdet. Men stop!  Raspberry Mojito og Watermelon indeholder begge kun 0,8 g sukker, hvilket gør den perfekt til at arbejde sammen med vægttabsmål (eller andre mål for den sags skyld).

Smager godt, gør godt

Med to ekstra smagsvarianter til vores store Clear Vegan-familie vil du blive forkælet med valgmuligheder for hvilken smag du skal vælge næste gang.

Ud over vores helt nye smagsvarianter har vi også citron og lime, jordbær, solbær, æble og hyldeblomst samt ananas og grapefrugt på tilbud.

Hvis du er omhyggelig med den emballage, du køber, kan du være sikker på, at bøtten også er 100 % genanvendelig.

Kort fortalt

Det har aldrig været nemmere at få det protein, du har brug for på en plantebaseret kost. Du skal blot shake denne saftige proteindrik op for at nyde den søde og syrlige smag og et B-vitaminboost. Få den frugtagtige følelse med forfriskende Raspberry Mojito eller sød og saftig Watermelon.

Clear Whey Protein Sodavandsis | Køl ned efter din træning

Sunde Opskrifter

Clear Whey Protein Sodavandsis | Køl ned efter din træning

Disse sodavandsis er super frugtagtige og super forfriskende og er fyldt med protein.

2022-06-08 15:00:14Skrevet af Lauren Dawes

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Sunde Opskrifter

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Dette er forfriskning efter træning på et helt nyt niveau.

2020-06-27 04:39:58Skrevet af Lauren Dawes

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. Pantothensyre bidrager til normal mental ydeevne og reduktion af træthed og udmattelse.
  2. Thiamin bidrager til normal funktion af hjertet, normal funktion af nervesystemet og normal energibringende metabolisme.
  3. B6-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.


Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her