Kosttilskud

Myproteins bedste whey protein smag, ifølge jer

Her hos Myprotein tror vi gerne, at vi ved en ting eller to om proteinpulver. Det er vores brød og smør.

Fordi vi elsker det så meget, tænker vi altid på mærkelige og vidunderlige nye smagsvarianter. Vores produktudviklings team har altid travlt. Jeg mener, vi har over 40 smagsvarianter af Impact Whey alene.

Hvis du nogensinde har befundet dig i et dilemma med at vælge protein, er det et godt sted at starte, hvad der er det mest populære. Heldigvis har jeg kigget lidt i dataene for at finde ud af, hvad der kommer øverst på listen. Her er de 10 bedste smagsvarianter af Impact Whey Protein og Clear Whey.

Hop til:

Top 10 whey protein smage

Impact Whey Protein er vores OG-proteinpulver. Med 21 g protein af høj kvalitet i hver portion og mere end 40 smagsvarianter er Impact Whey et pålideligt valg til at hjælpe dig med at opbygge de gevinster, du fortjener.

1. Vanilje

Jeg kan ikke sige, at jeg var overrasket over at se denne komme ud på toppen.

Den, der siger, at vanilje er kedeligt, har aldrig smagt Impact Whey Protein med vaniljesmag. Det skuffer aldrig og bringer ultimativ cremethed og en rig vaniljesmag.

2. Chocolate Brownie

På andenpladsen kommer Chocolate Brownie. Endnu en klassiker, denne smag er rig og chokoladeagtig. Det er ikke overraskende, at det er en af vores mest elskede smagsvarianter.

Vi anbefaler dig dette fremragende valg, da den leverer et proteinfuldt hit i en tilfredsstillende shake.

3. Chocolate Smooth

Endnu en klassiker. Chocolate Smooth gør præcis, hvad der står på etiketten. En blød og cremet chokoladeshake, der er perfekt til alle lejligheder, uanset om det er efter træning, før træning eller som snack før sengetid.

Chocolate Smooth Impact Whey Protein blandes glimrende med fx. havregryn. Det er et godt supplement til en milkshake og er blød som chokolade.

4. Cookies and Cream

En uimodståelig duo.

Den er ideel til alle med en sød tand og leverer 21 g protein pr. portion samt en fantastisk smag. Til alle, der vælger denne smag, vil jeg hylde.

5. Naturlig chokolade

OK, jeg tror, jeg begynder at forstå det. I kan alle lide chokoladeprotein.

På femtepladsen kommer Natural Chocolate Impact Whey Protein. For dem, der kan lide at holde sig til klassikerne, er dette en vinder.

Denne essentielle smag er perfekt for dem, der elsker at blande deres protein med ting som yoghurt, havregryn eller milkshakes, da den er så alsidig, men den fungerer også glimrende alene.

6. Saltet karamel

Det er tydeligt på dette punkt, at vores kunder har god smag.

Den sjette mest populære Impact Whey Protein-smag er Salted Caramel. Lad os være ærlige, hvis du ser denne smag på menuen, så bestiller du den. Og når den også indeholder protein? Solgt. 21 g protein, god smag og en blød konsistens.

7. Hvid chokolade

Du kender sikkert nogen, der foretrækker hvid chokolade frem for almindelig chokolade. Hvis du ikke gør, er det sikkert dig.

Denne overbærende smag er for alle de hvide chokoladeelskere derude – og der er tydeligvis mange af jer. Denne smag er perfekt til at blande i dine måltider eller til at nyde alene, og den er måske ikke i top 3, men den er helt sikkert en vinder.

8. Strawberry Cream

Tænk på lange sommerdage, hvor man nyder jordbær og fløde i haven. Forestil dig nu det med 21 g protein, og du har fået Strawberry Cream-smagen.

Den kommer måske nok ind som nummer otte, men det er noget af en præstation, når man tænker på, at vi har mere end 40 smagsvarianter. Strawberry Cream-smag er måske ikke for alle, men det er helt sikkert en favorit hos mange.

9. Chokolade Mint

Gentag efter mig: Mintchokolade smager ikke som tandpastaovertrukket chokolade.

Denne smag er måske delelig, men den er en kultklassiker. Tænk på mint chokoladeis. Perfekt til at piske en milkshake (prøv at tilføje mint chokoladeis og tak os senere) eller ideel til at nyde alene som en snack efter træning.

10. Naturlige jordbær

Som afslutning på en sommerlig note går pladsen som nummer 10 til Natural Strawberry.

For dem, der altid vælger en jordbær milkshake frem for chokolade, er denne smag en velsmagende snack. Uanset om det er før eller efter træning eller som supplement til morgenmaden, er Natural Strawberry en smag, du kan stole på. Du får en fantastisk smag shake efter shake.

Top 10 Clear Whey smage

Saftigt protein er et must til sommeren. På de dage, hvor en cremet shake bare ikke er det rigtige valg, er Clear Whey en lettere og mere forfriskende løsning. Her er de 10 bedste Clear Whey smagsvarianter.

1. Orange Mango

At dømme ud fra vores Instagram-kommentarer er det ikke overraskende, at Orange Mango er blevet kronet som den bedste Clear Whey smag.

Denne smag skriger på sommer. At tilføje denne smag til din kurv kan kun bringe gode ting med sig. Sommer vibes og gains hele vejen rundt.

2. Tranebær og hindbær

På andenpladsen kommer Cranberry & Raspberry Clear Whey.

Der er ingen tvivl om, at denne smag er en fanfavorit. Cranberry & Raspberry smager ligesom squash og indeholder 20 g protein, men er for saftig til sit eget bedste. Helt sikkert et godt valg.

Og der er masser af opskrifter, som du kan lave med denne smag. Prøv denne opskrift på Clear Whey Jelly Sweets med din næste bøtte.

3. Fersken te

En enkelt slurk Peach Tea Clear Whey og du vil blive transporteret til den første slurk fersken te på ferien. Ja, den der.

Denne uimodståelige smag er forfriskende, fyldt med 20 g protein og bringer alle feriestemmerne med sig. Godt valg, gutter, godt valg.

4. Vandmelon

Vandmelon må være en af de bedste sommersnacks. Så hvorfor ikke også få den vandmelonsmag med 20 g protein?

Clear Whey med vandmelon-smag ligger på fjerdepladsen. Og jeg kan godt se hvorfor. Det er en god en.

BTW denne smag laver utrolige ispinde. Tak mig senere.

5. Ananas

Lad os blive tropiske nu. Pineapple Clear Whey kommer ind som nummer fem.

Pineapple Clear Whey er den perfekte forfriskende sommerproteindrik og leverer 20 g protein og en tropisk smag. Den er lækker i sig selv, eller du kan forbedre den ved at shake en Piña Colada til sommerens grillfest.

6. Appelsin

For dem af jer, der kan lide at holde jer til klassikerne, kan Appelsin være smagen for jer. Og det ser ud til at være mange af jer, da Appelsin kommer ind som nummer seks på listen.

Appelsin Clear Whey indeholder 20 g protein og vil slukke tørsten efter træning eller give dig brændstof før gym sessionen. Nyd den alene eller mix den op med en af vores Clear Whey Mocktail Opskrifter.

7. Æble

Denne syrlige smag, der kommer ind som nummer syv, vil tilfredsstille dine smagsløg og dine makroner og levere 20 g protein pr. portion. Ryst den til en forfriskende shake efter træning, eller læg den i fryseren for at lave nogle fantastiske protein sodavandsis.

8. Rainbow Candy

Rainbow Candy indtager ottendepladsen på denne liste med sin nostalgiske smag.

Rainbow Candy vil helt sikkert få din mund til at løbe i vand og samtidig give dig 20 g protein pr. portion.

Og vi har nogle fantastiske opskrifter, der er lavet til denne smag, hvis du har lyst til at blande din snack efter træning, som f.eks. disse regnbueis. Ja tak.

9. Grape

Selvom den måske er mere en kultklassiker, er Grape helt sikkert værd at prøve, da den rangerer på plads nummer ni.

Den syrlige, forfriskende smag går glimrende ned efter træning på en varm solskinsdag. Skift den ud i en af vores Clear Whey-opskrifter, hvis du har lyst til noget anderledes, eller shake den blot op og nyd den alene.

10. Mojito

Sidst men ikke mindst er Mojito.

Du har måske set denne her flyve rundt på de sociale medier, og det er med god grund. Det er en meget elsket smag, der vil gøre dine protein- og mocktaildrømme til virkelighed.

Vores produktteknologer har arbejdet hårdt for at få denne smag til at smage præcis som en forfriskende Mojito. Jeg må sige, at de nailede den. Den perfekte måde at få 20 g protein på på en varm sommerdag.

Impact Whey Protein Alternativer

Impact Whey protein er måske den bedste, men det er ikke for alle. Uanset om du er veganer, laktoseintolerant eller leder efter noget lidt slankere til at hjælpe dig med at tabe dig, er der stadig masser af gode proteinalternativer derude.

Impact Whey Isolate

Et andet protein med masser af smagsvalg, Impact Whey Isolate, er ideelt for dem, der leder efter et proteinpulver med et højere proteinindhold. Impact Whey Isolate indeholder nul fedt og 23 g protein pr. portion. Det er nogle makroer, som jeg kan stå bag.

Vegansk protein

Når det kommer til plantebaseret protein, har vi alle baser dækket.

Vegansk proteinblanding er den perfekte all-rounder. Denne blanding kombinerer ærte- og favebønne protein isolater og giver en komplet aminosyreprofil (hvilket kan være sjældent i veganske proteiner) og 20 g plantebaseret protein af høj kvalitet.

Vegansk proteinblanding ikke noget for dig? Bare rolig, vi har også sojaproteinisolat, hamp protein, ærteproteinisolat og brune risprotein. Uanset hvad du vælger, hjælper de dig alle med at nå dine plantebaserede mål.

Og hvis du leder efter en lettere plantebaseret proteinshake, kan du selvfølgelig prøve Clear Vegan eller Clear Soy. Du vil ikke blive skuffet.

Kasein

Kasein er ofte tænkt på som sengetidsshake. Det skyldes, at det giver en langsom frigivelse af mælkeprotein, hvilket giver din krop en vedvarende forsyning mellem måltiderne eller mens du sover.

Kort fortalt

Puha, jeg er tørstig nu.

Der er så mange smagsvarianter af whey protein at vælge imellem, men der er klare favoritter, der kommer øverst hver måned for kunderne. Så forhåbentlig vil disse whey protein-smagsklasser hjælpe med at gøre den vigtige smagsbeslutning lidt nemmere.

Uanset hvilken smag du vælger, tror jeg ikke, at du kan gå helt galt i byen.

Hvad er Clear Protein? | Fordele, bivirkninger og dosering

Kosttilskud

Hvad er Clear Protein? | Fordele, bivirkninger og dosering

Ernæringseksperten hjælper dig med at finde en Clear Protein, der passer til dine mål.

2022-04-28 17:44:51Skrevet af Monica Green

Hvad er Whey Protein? Fordele, ulemper & dosering

Kosttilskud

Hvad er Whey Protein? Fordele, ulemper & dosering

Alt hvad du behøver at vide om Whey Protein.

2019-03-02 10:36:02Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her