🌞 SOMMEREN ER ANKOMMET🌞
SPAR 40% PÅ TØJ OG VEGANSK
SPAR 25% PÅ ALT ANDET MED KODEN: 25DK

Locker room

Velkommen til The Locker Room.
En hub hvor du kan styrke din krop og dit sind.

Effekten af motion er mere end bare fysisk, motion er også med til at forbedre vores mentale sundhed og styrke. Det er 30 minutter om dagen talen er om. De her 30 minutter kan forebygge stress og forbedre dit humør. Kom med os, besøg The Locker Room, og udforsk Myprotein's værktøj og råd til hvordan du kan forbedre din mentale sundhed og styrke.

Mentalt styrke Hub

Tjek vores blog for at få flere råd om hvordan pas på dit mentale helbred

Mental Health - Your Frequently Asked Questions

Omgiv dig selv med folk og aktiviteter der gør dig glad. Ses med dine venner, udfør mindfulness øvelser og reflekter på det positive indhold i livet. Arbejd på at forbedre din resiliens.


Tag på en løbetur, pres digselv, udfordr din personlige rekord, pas på dine makroer. En god motionerings og spise rutine kan hjælpe din mentale sundhed. Om du passer godt på din krop vil din mentale sundhed begynde at passe sig selv.

En motionerings partner forbedrer livs kvalitet og mindsker om stress meget mere end om du motionerer alene.

Lyt til musik eller en podcast efter en lang dag. Gå en tur eller læs en god bog. Gør det, der får dig til at slappe af.


Det er vigtigt at du taler med en du føler dig tryg med, det kan være venner eller familje. Det er også vigtigt at tale med en læge, om alle de bekymringer du har, når det kommer til din kropslige og mentale sundhed.