Livsstil

Slap af med vores playliste til afstressning

Ifølge den globale rapport om følelser fra Gallup fra 2020 oplevede 40% af voksne verden over meget stress den foregående dag – et rekordhøjt niveau “1. Hverdagens stress kan ofte føre til mentale sundhedsproblemer, hvis du ikke tager skridt til at slappe af.

Vores playliste løser ikke alt, men den kan være lige det, du har brug for efter en lang dag for at få tankerne til at slappe af.

Så lad dig selv tage et bad, tænd stearinlysene og tryk på play på denne playliste.

Kort fortalt

Forhåbentlig har denne playliste mindet dig om, at du skal gå lidt offline me dagens hastværk og lade op. Hvis du oplever psykiske problemer, bør du altid tale med en professionel for at søge hjælp.

6 playlister til at få dig igennem enhver træning

Motivation

6 playlister til at få dig igennem enhver træning

Bare sørg for at du ikke glemmer dine hovedtelefoner.

2021-01-23 07:04:41Skrevet af Monica Green

Find ro med meditation | Råd fra Myproteins mindfulness coach

Træning

Find ro med meditation | Råd fra Myproteins mindfulness coach

Det er tid til at finde din indre zen.

2021-05-10 15:00:59Skrevet af Evangeline Howarth


https://www.gallup.com/analytics/349280/gallup-global-emotions-report.aspxMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her