Når det kommer til valg af proteinpulver, kan mulighederne være overvældende. Med vores brede sortiment af produkter, kan du helt sikkert finde det bedste valleprotein for dig, lige meget om du søger værdi gennem vores bedst sælgende Impact Whey Protein, eller du vil nå dine vægttabsmål med vores Impact Diet Isolate.

Klik ”Læs mere” for at finde ud af mere om fordelene, hvor meget du bør tage og hvornår du bør tage proteinpulver og kosttilskud.

LÆS MERE

Aminosyrer er byggestenene for protein i kroppen, hvorfor de er kritiske for opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse.

Fra vores Essentielle Aminosyrer til det præstationsfremmende Beta Alanin, AAKG og mange flere, opdag fordelene ved aminosyrer og den bedste form for kosttilskud til din træningsplan og dine træningsmål.

LÆS MERE

Kreatin er almindeligt anvendt til at øge styrke og kraft, samtidig med at det støtter musklerne og fedtfattige kropssammensætningsmål. Som en af de mest undersøgte kosttilskud i verden, er de gavnlige virkninger af kreatin monohydrat blevet bevist af adskillige præstations-studier.

Klik på "Læs mere" for at opdage de fordele og bivirkninger af kreatin samt de forskellige kosttilskudstyper Myprotein har at tilbyde.

LÆS MERE

Vitaminer og mineraler er vigtige næringsstoffer, som kroppen ikke kan producere på egen hånd. Som et resultat, skal de indtages gennem kosten i form af fødevarer eller kosttilskud.

Gennemse vores omfattende sortiment, fra C-vitamin og magnesium, til essentielle fedtsyrer, fibre og superfood pulvere. Klik på "Læs mere" for at finde ud af, hvilke sunde ingredienser, du bør tilføje til din kost.

LÆS MERE
Back to top