Livsstil

Eksklusivt interview med kvindelig fitness model – Jessica Lauren

Hvornår har du været modig, lavet en ændring, og hvad var resultatet?

Jeg synes, det at følge sit hjerte på trods af, hvad alle andre fortæller dig, er modigt. Jeg studerede meget hårdt, mens jeg voksede op, og lavede pligtopfyldende mine lektier hver weekend. Jeg var ikke glad, så jeg droppede ud af mine studier, gav afkald på min lejlighed, og rejste med en god veninde til Grækenland, for at overtage et hotel.

På grund af den økonomiske situation var vi nødt til at melde fra. Så farvel til Grækenland og tilbage til Amsterdam. Og det var så her, at min veninde overbeviste mig om at starte en karriere inden for sociale medier, hvilket var et helt nyt koncept dengang. Resultatet? Vi er begge utroligt glade for at være i stand til at gøre det, vi elsker allermest hver dag. Findes der noget bedre end præcis det?

Hvad motiverede dig til at ændre din livsstil?

Det lyder måske som om, det er lidt for meget, men alle disse smukke Instagram piger var en stor inspiration for mig. Jeg var ekstremt dedikeret dengang, og ingen omkring mig kunne rigtigt forstå mig. Tælle makros, drikke shakes og tage kosttilskud, træne hver eneste dag, ikke længere gå i byen og så videre. Disse veltrænede piger fik mig til at føle, jeg ikke var den eneste, der var ekstremt glad for denne nye livsstil. Den gav mig så megen energi!

Har du nogensinde følt dig forlegen i fitnesscentret? Hvordan forholder du dig til dette?

Trænings-tid er DIN tid. Husk dette. Du skylder ikke nogen en samtale, mens du træner. Så tackl dette ved at tage dine høretelefoner på og læg i stedet al din fokus i din træning, så du kan være tilfreds, når du går hjem.

Har du en bestemt kostplan, som du følger?

Det havde jeg i mere end et år. Derefter fandt jeg en balance i mit liv, mellem det at spise sundt, se godt ud og også have det godt! Synlige mavemuskler er bestemt rare at have, men de kommer med en bekostning. Derfor kan jeg godt lide at give mig selv et par måneders pause, hvor jeg bare opretholder en god form.

Hvad er din foretrukne synder, når det kommer til søde sager?

Helt klart Ben & Jerry’s! Lige for tiden er min favoritsmag “One sweet world.”

fitness model

Er der nogen bestemt, der har inspireret dig til at gøre en forskel?

Jeg har altid følt mig en smule anderledes på trods af, at jeg kom fint ud af det med folk omkring mig. Mine tanker var bare andre steder, og jeg ville noget andet end de fleste andre. Jeg var så heldig at vokse op med to super-kvinder; min mor og bedstemor. De gav mig bogstaveligtalt følelsen af, at hvis jeg fokuserede på noget, så var intet umuligt.

Hvis du kunne sammenligne dig selv med en inspirerende kvinde, hvem ville det så være?

Ikke en specifik kvinde. Jeg har altid beundret selvstændige, stærke kvinder – med fødderne på jorden, som kæmper for at gøre alt det, de drømmer om til virkelighed. At udvise medfølelse for andre og tænke på folk omkring dig er også utrolig vigtigt for mig.

Hvordan balancerer du din træning, familie-tid og sociale liv?

Jeg træner hver morgen som en standard rutine. Jeg forsøger at have så meget tid som muligt med min familie, fordi jeg er en vaskeægte familie-pige. Med hensyn til mit sociale liv… Sandheden er: Jeg arbejder hårdt, og det betyder, at det sociale ikke er højt på listen. Men når det så er sagt, så planlægger jeg af og til sjove ting. Jeg har også brug for tøsetid!

Hvis du kunne nævne et citat til alle kvinder i verden, hvad ville det være?

Sådan en kliché men jeg tænker altid på Beyoncé.. “Who run the world? GIRLS!” Seriøst! Vi er det stærke køn. Vi kan knokle som en hest, tage os af vores mand, børn og vores familier. Hvorfor skulle vi ikke også se godt ud, imens vi gør det?

Hvem vil du gerne drikke kaffe med?

Mine bedstemødre. Hvis de bare kunne være på denne planet til en enkelt kop kaffe. Der er ikke noget, der slår en samtale med disse to smukke og stærke kvinder.

Du blev kendt mere eller mindre med det samme – hvad skyldes det?

Min kæreste var meget støttende; han var der hvert skridt på vejen. Han tager mine billeder til de sociale medier, og deler dem til en række kvinder, der ønsker at følge i mine fodspor, så jeg er nødt til at være realistisk.

For mig er nøglen til succes at være ægte. Du er nødt til at være ærlig over for dine følgere, vedholde en sund livsstil som rent faktisk er opnåelig. Sidst, men ikke mindst, skal du være dig selv – der er ikke nogen, der beder dig om at være en anden.

products2

I forbindelse med kvindernes internationale kampdag, har vi lanceret en række lækre produkter, som du kan prøve. Find alle produkter her.
Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her