Myprotein Træningstøj

Must have træningstøj der tager dig til nye højder

Når det kommer til vores tøjteam, så kan udtrykket ”the sky is the limit” virkelig beskrive det!

En ny måned betyder noget nyt must have træningstøj, som du kan fylde din indkøbskurv med, så dine træninger bliver lidt bedre. Det er også tid til at omfavne det næste element i vores tøjkalender: Luft.

Luft var inspiration bag disse kollektioner, da vores designere ønskede at skabe tøj med en vægtløs fornemmelse, der vil arbejde med din krop for at hjælpe dig med at nå din bedste præstation.

Designet til at være let, åndbar og selvfølgelig super komfortabelt. Bare kig på de nye højder, vi har nået.

Nu du har set kollektionen i action, så læs videre for lidt flere detaljer om de enkelte stykker af must have træningstøj.

Hop direkte til mænd eller kvinder.

Mænd

Dry-Tech Jersey Shorts

Disse tekniske shorts får dig passende til at flyve igennem enhver træning. Kreeret med sweat-wicking teknologi, tørres de hurtigt og behandles med en antibakteriel finish for at hjælpe dem med at forblive friskere i længere tid mellem dine træningspas.

Must have træningstøj

Med splittede sider og super letvægtsmateriale har du total bevægelsesfrihed fra start til slut. Derudover kommer de i fire flotte farver – sort, nightshade, paprika og birch.

Form Pro

Vores Form Pro-kollektion har tre klassiske stykker, alle skabt af soft-touch stof til hverdags komfort. Pullover-hættetrøje har ærmer med fald, sidelommer og en 4-dels hætte, så du bliver dækket, når du er på farten.

Sweatshorts og Joggers har begge en justerbar snor i taljen og sikre lynlåslommer til dine værdigenstande.

Kommer i sort, birch eller ecru. Disse stykker er sammen et stærkt outfit eller kan parres med en simpel almindelig tee.

Kvinder

Power Longline Sports BH & Leggings

Power Leggings er en langvarig favorit blandt os og jer, men efter denne farveopdatering har de fået et helt nyt liv. Seriøst, hvem kan modstå en farve som vista blue? Og tjek også den flotte farve orchid ice ud.

Must have træningstøj

Power Longline Sports BH er en splinter ny tilføjelse til kollektionen og er udstyret med en super flatterende cross-back stropdetalje sammen med en lidt længere længde. Du får en medium støtte, der ser fantastisk ud.

Power Cross Back Sports BH & Open Back Top

Vi ved skam også, hvordan man gør sig i det neutrale. Bare se hvor flotte disse Power-stykker ser ud i sesamfarven.

Must have træningstøj

Vores helt nye Power Open Back Top er et must have træningstøj til ethvert outfit. Designet til en super flatterende tæt pasform og beskåret længde, er det en ægte beundringsværdig genstand med den åbne rygdetalje. Plus, det er lavet med sweat-wicking teknologi for at holde trit med hver eneste bevægelse.

Gå efter det komplette look ved at matche Power Cross Back Sports BH og Power Mesh Leggings.

Contrast Seamless

Den seneste tilføjelse til vores bedst sælgende Seamless serie – Contrast Seamless tilbyder en stram, understøttende pasform med et kurvekonturerende ribstrikket design.

Seamless træningstøjContrast Seamless Leggings har en smigrende høj talje og giver forbedret dækning, perfekt til vægttræning. De er ideelle til at matche med Long Sleeve Crop Top eller Sports Bh, som har unik asymmetrisk stropdetaljer og en høj hals.

Fås i klassisk hvid og sort eller varm sesam med sorte nuancer. Dette tøj giver en elegant, diskret stil.

Så er DU klar til at tage din træning til nye højder?



Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her