Træning

Den ultimative fitness julegave guide

Nedtællingen til jul er officielt i gang. Før du ved af det, er der ikke længere tid til at finde den perfekte gave.

Så hvorfor ikke nyde julen i vished om, at du har fået alle dine indkøb gjort i god tid? Heldigvis har vi samlet den ultimative gaveguide til gym lovers for at gøre det hele lidt nemmere.

Spring direkte til:

Hvad er de bedste julegaver til gym lovers?

Der er ikke nogen nemmere person at shoppe til end en gym lover. Mulighederne er uendelige: protein, snacks, løftetilbehør, tøj, sportstaske, shaker. Jeg kunne blive ved.

Nye produkter, lige til jul…

Impact Whey Protein – Cinnamon Danish

Bliv festlig med dine smagsvarianter i år, og mix din post-workout shake med Cinnamon Danish Impact Whey Protein. Det samme whey protein af høj kvalitet, der indeholder 18 g pr. portion, pakket ind i en behagelig sæsonbetonet smag.

Cinnamon Danish har et smagfuldt punch, så dine smagsløg ved, at julen helt sikkert er kommet.

Layered Gingerbread Barer

En anden festlig favorit er den Layered Gingerbread Bar. Endnu en perfekt go-to til alle, der altid er på jagt efter en hurtig proteinsnack. Seks lag af smag, tekstur og aroma, der indeholder hele 20 g protein. Bliv festlig med din snack efter træning.

Tøjgaver til mænd

En ting kan man aldrig få for meget af – træningstøj. Jo mere du har, jo mindre behøver du at tænde for vaskemaskinen, hvilket lyder som en gevinst for mig. Så denne jul kan du give stilen som gave, og lade din træningsmakker klæde sig bedre end dig.

Limited Edition MP Oversized T Shirt til mænd – Dark Olive

En oversized pasform er en fast bestanddel i enhver træningsgarderobe. De passer til stort set alt, og de er super behagelige – især efter at du har givet dig hen med mere end fire portioner julemad. Faktisk vil du måske købe denne til dig selv.

Limited Edition MP Dynamic Training Shorts til mænd – vasket sort

Når stil møder funktion – en ægte juleromantik. Men seriøst, disse bør gå direkte i din kurv. Men kun din yndlings træningsmakker fortjener noget så stilfuldt som disse. (Men shh, fortæl det ikke til de andre.)

MP Rest Day Hoodie til mænd – Sort

Uanset om din træningsmakker kan lide at træne i lag, eller bare vælger at beskytte sig mod elementerne på vej ind i træningscenteret. Uanset hvad deres motiver er, kan de ikke gå galt i byen med en simpel sort hættetrøje.

MP Men’s Original Drop Armhole Tank Top – Sort

Til vennen, der kan lide at give resten af træningscenteret en fribillet til våbenmessen. Lad dem vise deres pump frem med stil.

MP Mænds Rest Day Sweatpants – Navy

En tur i butikkerne, afslapning på sofaen, arbejde hjemmefra, træning med kammerater – alle perfekte muligheder for at bære MP joggers.

MP Crew Socks til mænd – hvid (2 pack)

Hvis du har lyst til at påtage dig rollen som mor i år, så er det en sikker måde at købe sokker til alle. Og jeg garanterer dig, at næste gang du ser dine venner, vil de have deres friske nye sokker på.

Tøjgaver til kvinder

Bare det at gøre sig klar til træningscenteret som kvinde kan være en prøvelse. Der er så mange lækre sæt tøj at have på, og kun én krop at have dem på. Og jeg ville ikke have det på nogen anden måde. Gå videre og gør din venindes liv lidt sværere for dem, når de skal beslutte, hvad de skal have på. Jeg udfordrer dig.

Limited Edition MP Training Seamless Leggings til kvinder – Dark Olive

En af ulemperne ved juletiden – limited edition-varer, som du gerne vil have, at de skal være tilgængelige hele året rundt. Og disse leggings er ingen undtagelse. Opmuntre alle i din kettlebell-klasse til at få et par og træne med stil.

Limited Edition MP Women’s Training Seamless Sports Bra – Dark Olive

Der er intet som et komplet sæt. Det ville være uhøfligt ikke at få den matchende sports-bh med.

MP Women’s Power Mesh Slim Fit Jacket – Sort

Hvis du har været i nærheden af “FitTok”, vil du være opmærksom på BBL-jakken. Og dette er vores version. Giv den måske til din PT, så undgår hun måske endda at sætte split squats ind i dine træningspas i januar.

MP Women’s 1/4 Zip Fleece – Sort

Dette vil hurtigt blive en daglig basisvare for den, hvis lager denne fleece ender i. Der er praktiske lommer foran med lynlåse til at holde deres telefon, nøgler og hovedtelefoner sikkert. Åh, den er også termisk og super varm.

MP Women’s Velocity Ultra Cropped Gilet – Sort

Den, der modtager denne gilet, må være en af dine yndlingsmennesker – for det er en gave og en halv gave. Vi taler om stil, komfort og praktisk anvendelighed. Og glem bare træningscenteret – denne er til hele dagen, hver dag.

MP Women’s Power Cross Back Sports Bra – Sort

Uanset om du kun træner i en sports-bh, eller om du kan lide, at dine sports-bh-stropper kan ses gennem din rygfri overdel – så er dette den perfekte udgave til enhver gym-garderobe. Den er bare for fin til ikke at give i gave.

MP Women’s Power Open Back Crop Top – Orchid

Den førnævnte rygfrie træningstop. Superflatterende detaljer på ryggen og en elastisk talje, der passer perfekt til højtaljede leggings.

MP Rest Day Relaxed Fit Joggers til kvinder – Grey Marl

Til afslapning eller til at smide over nogle shorts på vej til fitnesscenteret i de friske januar-måneder. Uanset hvad vil vi betragte dem som en nødvendighed, og det tror vi også, at dine venner vil gøre.

MP kvinders Shape Seamless Cykelshorts – Navy

Du tror måske, at det er den forkerte årstid for cykelshorts – men der tager du fejl. Disse er et garanteret publikumsmagnet uanset årstiden, men du bør måske dobbelt op med joggingshortsene fra oven, når du lægger dem under træet.

Hvad er de bedste julegaver til ernæring

Bundles. Det er enkelt. Vores bundles er de bedste ernæringsjulegaver derude. Nisserne hos Myprotein har arbejdet løs for at sikre, at pakkerne er omhyggeligt udformet, så de indeholder den bedste kombination af kosttilskud og lækkerier. Dybest set alt, hvad du har brug for til at fylde en strømpe, alt på ét sted.

Treat Without The Cheat Snack Box

Giv en snack gave. Skift din sædvanlige chokoladejulemand og rensdyr ud med chokoladeoverdækkede proteingodbidder. Det bliver et hit – det lover jeg dig.

Vegan Sample Box

Med Veganuary i det nye år er julen et godt tidspunkt til at hjælpe dine venner med at prøve veganismen. Og den veganske prøveboks er den perfekte måde at komme i gang med veganske kosttilskud på.

Vegansk protein startpakke

Hvis dine venner ikke kan gennemføre Veganuary, vil det ikke være på grund af mangel på veganske kosttilskud. Det bør du sørge for.

Gummies Box

Vitaminer har faktisk aldrig smagt så godt. Og de er også gode for dig.

The Gainer Bundle

Til vennen, der venter på, at deres nytårsforsæt skal tage overhånd for at nå deres mål – hjælp dem på vej med den populære gainer-bundle. Det er bulking gjort nemt.

Clear Whey Starter Pack

En øjeblikkelig gevinst, uanset om dine venner har taget protein i årevis, eller om du hjælper dem med at få en lille smule gang i den. Og Impact Bars er G.O.A.T.

Pandekage Bundle

De essentielle ingredienser til en Insta-worhty pandekage stak.

Christmas Bundle

Det ville ikke være en festlig sæson uden en ny pakke til at forkæle dine venner med. Men pas på, når de er væk, er de væk.

Leder du efter de perfekte julegaver til gamere?

Ernæring er ikke kun til fitnesscentret. Det er det også for gamere. Der er shakes, der støtter dit fokus, din årvågenhed, dit syn og din kognitive funktion. De vil holde dig og dine kammerater på toppen af jeres spil, når I alle er online.

Command Cans 6 Pack – Blå hindbær

Den ultimative energidrik. Og jeg mener ultimativ. Det er koffeinholdig godhed med den tilsatte blanding af vitaminer, mineraler og nøgleingredienser, der hjælper med at fokusere. Det er gaven, som gamere ikke vidste, at de havde brug for, før de prøvede den.

Esports Command Tub, 40 portioner

Ved at give Esports Command i gave er det kun fair, at du tager æren for deres spilvindende øjeblikke. Du har trods alt sørget for den energi og koncentration, der fik dem til at nå dertil.

Command Nootropics – Tutorial Bundle

Hvis det ikke allerede er klart på dette punkt, er jeg en stor fortaler for bundles. Alle de bedste ting på ét sted. Minimal indsats, maksimalt afkast. Og de gør virkelig gøre de bedste gaver.

Command Astronaut præget hættetrøje – sort

Kamera på eller ej, lad dine venner game med stil.

Julegaver til hjemmetræning

Hjemmetræning er blevet en almindelig aktivitet for mange af os. Du sparer penge på et medlemskab af et fitnesscenter, sparer tid på pendlingen og er meget tættere på proteinskabet efter træningen – vi kan godt se det attraktive. Og vi har masser af treats til at fylde dine venners hjemmetræning.

Multi Use 11 Piece Resistance Band Set – Multi

To benremme, to skumhåndtag, et døranker, fem resistance tubes og en nylontaske. Det er det, jeg kalder en julegave.

Ab Roller

Et redskab til at ødelægge deres mavemuskler hurtigt er øverst på listen for mange fitnessudøvere. Du skal ikke forsøge at forstå det.

Træningsbold og pumpe

Mulighederne er uendelige med træningsbolde – den perfekte partner til alle former for træning. Og den leveres tømt for luft, så du behøver ikke at bekymre dig om at skulle bruge en hel rulle gavepapir på at pakke den ind.

Grebsforstærker

Lad ikke deres grebsstyrke forhindre dem i at nå nye PB’er. Og de kan styrke deres greb, mens de ser deres yndlingsserie på tv. Og der er ingen bedre gave end gaven med grebsstyrke.

Yoga Recovery Måtte – Grå

Yogi eller ej. Alle kunne have brug for en yogamåtte gemt væk bag i skabet.

Booty Band – Heavy – Grå

Den ekstra smule modstand, der er nødvendig for virkelig at forbrænde balderne. Pakket fint ind i en praktisk taske – den er i princippet skabt til at gives i gave.

Metal Shaker

Og endelig gaven øverst på alles ønskeliste – en shaker til at erstatte den, der nok har set lidt for meget action. Og eftersom det er jul, hvorfor så ikke gå et niveau op og forkæle dine venner med en metal shaker?

Kort fortalt

Hvis du kender nogen, der har svært ved at finde på gaver til gym lovers, kan du lige så godt sende dem denne gave guide. Hvad mere kan man ønske sig? Det er i bund og grund en bibel med de ultimative gaver til de kære gym lovers.

20 Fitness gaver til løbere | Julen 2022

Træning

20 Fitness gaver til løbere | Julen 2022

Hjælp dine venner med at løbe hele vejen ind i 2022 med disse gaver.

2022-11-27 20:00:43Skrevet af Emily Wilcock

11 sunde juleopskrifter til 2022

Sunde Opskrifter

11 sunde juleopskrifter til 2022

Alle ved, at det bedste ved julen er maden.

2022-12-01 07:00:39Skrevet af Lauren DawesEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her