Træning

Impact Week | Eksklusive tilbud, limited edition tøj og meget mere

Hvis du har været kunde i mange år, ved du, at vi ved, hvordan man holder et godt udsalg. Black Friday er en af vores største begivenheder, men vi ville gerne have mere …

Det er her, Impact Week kommer ind i billedet. En eksklusiv uge med rabatter og tilbud, der hjælper dig med at genopfylde dine skabe, lige i tide til at give dig brændstof til dine sommertræninger.

For at hjælpe dig med at gøre dig klar til en hvirvelvind af tilbud, præmier og rabatter, får du her alt, hvad du skal vide om Impact Week.

TILMELD DIG HER

Hvad er Impact Week?

Kort sagt er Impact Week en ugelang begivenhed med utrolige tilbud på alle dine yndlings produkter fra Myprotein samt nogle af vores nyeste innovationer.

Vi vil have eksklusive rabatter på hele vores hjemmeside og sociale medier i en begrænset periode. Du vil ikke gå glip af det.

Vores ambassadører vil heller ikke gå glip af det sjove, så hold øje med dine foretrukne Myprotein-ambassadørers sider for at få eksklusive tilbud og rabatkoder.

Hvornår er Impact Week?

Selv om vi ikke kan afsløre de nøjagtige datoer for Impact Week endnu (vi kan godt lide at lade dig gætte), kan vi forsikre dig om, at det er snart. Og der er masser af ting i gang.

Hvilke tilbud kan jeg få under Impact Week?

Vi vil have rabatter på hele webstedet i hele Impact Week med rabatter her, der og alle vegne, så tilmeld dig her for ikke at gå glip af noget! Der vil være rabatter på tværs af tøj, kosttilskud, snacks – stort set alt. Dette er den anden Impact Week nogensinde, og selvom vi gik stort ud sidste år, går vi endnu større ud i år.

Hvilke produkter skal jeg holde øje med?

Du troede vel ikke, at vi ville spare på nye produkter, gjorde du?

Teamet for udvikling af nye produkter har arbejdet hårdt på at give dig nogle utrolige nye, begrænsede smagsvarianter også i denne Impact Week, så hold øje med vores sociale medier for at høre om eventuelle meddelelser …

Men selvfølgelig vil alle dine gamle favoritter også være på tilbud, så du kan fylde op med dit Impact Whey Protein, Pre-Workout og Layered Bars til en endnu bedre pris.

Og hvis du har brug for at opdatere din garderobe, så hold øje med MP tøj, så du ikke går glip af vores tøjrabatter.

Kort fortalt

Vi vidste, at du kunne trænge til at få opfrisket dine kosttilskud, og Impact Week er her for at hjælpe dig. Køb alle dine favoritter og prøv også nogle af vores nye kreationer.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her