Gå til hovedindhold
Sunde Opskrifter

Protein bananpandekager med kun 4 ingredienser

Protein bananpandekager med kun 4 ingredienser
Jennifer Blow
Forfatter og ekspert4 år Siden
Se Jennifer Blow's profil

Disse protein bananpandekager består kun af 4 ingredienser og kræver ingen michelin skills for at lave.

Bananpandekager kan være med til at give dig en rigtig sund og god start på en hvilken som helst dag. Mandag, onsdag, søndag. You name it. Bananpandekager er ligeledes blevet til lidt af en favorit blandt fitness entusiaster, der ønsker en sundere udgave af alles yndlings pandekager. Men er vi ikke enige om, at vi alle kender til det med, at den første pandekage altid bliver dårlig? Men med denne nemme og skudsikre pandekage opskrift vil du straks føle dig som en vaskeægte pandekager-bager. Spis dine bananpandekager til morgen, frokost og hvorfor ikke også til aften?

Hop direkte til næringsindholdet.

Protein bananpandekager med kun 4 ingredienser

Antal: 10 x 12 cm bananpandekager

Ingredienser

Protein bananpandekager

Fremgangsmåde

1. Først, Brug en non-stick stegepande og varm op på middel varme og lad stå til den varmes op. Bemærk at en middel varme er nøglen til gode pandekager, hvis panden begynder at ryge, så er den for varm.

2. Hernæst, kom banan og æg i en blender eller food processor. Blend indtil konsistensen bliver glat.

3. Tilsæt proteinpulver og havregryn og blend indtil helt glat konsistens. Vær helt sikker på at komme proteinpulver og havregryn i efter banan og æg for at undgå at pulveret sætter sig fast i bunden.

4. Hæld en fjerdedel af dejen i en forvarmet stegepande med en diameter på ca. 12 cm. Du kan også sagtens lave dine bananpandekager lidt tykkere - så vent blot 20 sekunder efter at have hældt første portion ud og dryp nu lidt ekstra dej ovenpå.

5. Vent i ca. 30 sekunder (eller indtil de bliver gyldne i bunden), brug en paletkniv for at vende pandekagerne og lad stå i yderligere 30 sekunder. Gentag indtil alt dejen er opbrugt.

6. Top med din yndlings topping (Vi tænker blåbær + ahornsirup = DÉN bedste proteinpandekage topping i verden)

Psst... Prøv også disse pandekageopskrifter

Næringsindhold pr. bananpandekage (kun ved brug af æggehvide)

Ernæringsmæssige oplysninger

Kalorier115
Total fedt1g
Kulhydrater i alt14g
Protein15g
Jennifer Blow
Forfatter og ekspert
Se Jennifer Blow's profil

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.

myprotein