Dessert & Snacks

Protein Pandekage Dippers | Klar til en game-changing opskrift?

Du vil aldrig lave pandekagedagen på samme måde efter dette.

Af og til kommer en ægte game-changing opskrift forbi for at blande din rutine lidt op, og dette er bestemt en af dem. Disse fantastiske protein pandekage dippers fra Niall Kirkland er seriøst velsmagende og meget mere.

Hvorfor lave endnu en stak, når du kan lave disse magiske pandekage dippers med en strimmel af bacon i midten og derefter bruge dem som spiseligt bestik til at øse så meget af vores sukkerfri sirup opm som muligt? Det er en no brainer.

Antal: 5 dippers

Ingredienser

Til blandingen af pandekager:

Til dippers:

pandekagedag

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt først alle pandekageingredienserne til en blender og blend indtil glat konsistens.
  2. Varm lidt kokosolie i en non-stick panden og tilsæt baconstrimlerne. Steg i 2-3 minutter på hver side, indtil den er sprød, tag af panden og dup med køkkenrullen for at opsuge overskydende olie.
  3. Rengør panden og tilsæt endnu en lille mængde kokosolie. Tilsæt et stykke bacon tilbage på panden, og spoon derefter pandekageblandingen rundt og oven på baconen, indtil den er helt dækket af en strimmel. Steg i 2 minutter, før du vender om og steg derefter i yderligere 2 minutter på den side.
  4. Gentag denne proces, indtil al bacon og pandekageblanding er brugt op. Drys med lidt flormelis og dyp derefter ned i en hel mængde sukkerfri sirup. Mind blown.
18 Protein Pandekager | Nemme Proteinopskrifter

Sunde Opskrifter

18 Protein Pandekager | Nemme Proteinopskrifter

Stil den søde tand og boost dine gains med vores favorit sunde protein pandekager.

2021-02-14 10:00:21Skrevet af Jennifer Blow

Pandekage protein morgenmadsprodukt | #breakfastgoals

Sunde Opskrifter

Pandekage protein morgenmadsprodukt | #breakfastgoals

Sådan her ser #breakfastgoals ud.

2020-05-07 18:31:26Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 224
Total Fat 7,3g
Total Carbohydrates 12,3g
Protein 24,8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her