Myprotein Træningstøj

Oplev Myproteins Pro-Tech serie

Myprotein’s Pro-Tech serie

Den nye Myprotein Pro-Tech tøjserie har vist sig at være virkelig populær, og det er der gode grunde til! Udover at være super elegant og smart, er Pro-Tech serien også komfortabel, har en perfekt pasform, åndbart, og gør det perfekt at bære under de hårde træninger både indendørs og udendørs. Her er nogle af de bedste produkter fra serien. Gå på opdagelse i den nye kollektion som passer til både fitness centeret og afslapning derhjemme!

Pro-tech

Fordele ved Pro-Tech træningstøj

Træningstøj

Gør din træning sjovere ved at investere i noget specielt træningstøj. Her er nogle grunde til, at Pro-Tech serien er det bedste valg for din træning.

Pasform 
Pasformen af Myprotein Pro-Tech serien er slim, hvilket betyder, at tøjet er tætsiddende og er tro mod størrelsen. Selv under din hårdeste træning vil tøjet tilpasse sig – det vil få dig til at se godt ud, selv med en svedig krop!

Åndbart 
Træningstøj der absorberer fugten fra din hud, er afgørende for din komfort i træning. Det sidste du gider, er tøj, der bliver tungt af sved, og klistrer sig til dig.  Pro-Tech træningstøj tillader huden at ånde, og hjælper med at forhindre overophedning, alt imens du beskyttes fra at blive gennemblødt og kølige briser.

Bevægelse
At være i stand til at bevæge sig optimalt er en vigtig funktion for en god træning. Tøjet skal nemlig arbejde med dig og ikke imod dig. Pro-Tech serien er opbygget til at foretage en bred vifte af forskellige bevægelser; alt fra kettlebell til at løbe et marathon.

Komfort
Komfort er nøglen til en produktiv træningssession. Når det bliver hårdt, kan du være sikker på, at Myprotein Pro-Tech serien altid hjælper dig, uanset hvad du foretager dig. Hold dig varm, tør og fokuseret med denne specialdesignede tøjserie, der er designet efter dine behov, og hjælper dig med at opnå dine mål i god komfort.


WOMENS


Pro-Tech Hoodie til kvinder

Denne hættetrøje er udformet af en blanding mellem bomuld og polyester. Denne kombination gør stoffet utrolig blødt og blidt mod huden. At have et blødt stof er altafgørende for komforten i hårde træninger, specielt hvis du er ude på en løbetur, så du kan undgå ubehag såsom irritationer og ubehagelige gnidninger mod din hud.
Denne hættetrøje er slim, hvilket vil sige, at den fremhæver alle dine bedste sider. Den er udstyret med en forlomme, der er beregnet til det essentielle. Derudover er den udformet med en vandfaldsudskæring, hvilket vil hjælpe dig med at holde dig varm i køligere perioder. En anden fantastisk bonus ved hættetrøjen er, at den er vandafvisende, og hvis du derfor bliver fanget i en regnvejrsbyge, hjælper den dig med at holde dig så tør som muligt, indtil du når hjem igen! Denne hættetrøje er tilgængelig i et udvalg af trendy mode farver, herunder khaki (militærgrøn), pink, grå og sort.

Pro-Tech Lightweight Puffa til kvinder 
Vores Pro-Tech Lightweight Puffa er ikke nogen normal jakke. Den har funktioner såsom paneler, som tillader dig at træne udendørs med den optimale bevægelse som en normal og tungere jakke, ikke ville tillade på samme måde. Jakken er derudover udstyret med en lynlås til lommerne for at holde dine vigtige ting, såsom nøgler, i sikkerhed. Du kan også vælge at holde dine essentielle ting i en af inderlommerne, som der også er udstyret med lynlås.
Jakken er foret for at holde dig varm. Den er dog ikke så tung, at du vil føle dig overophedet under en lang løbetur.  Denne jakke er tilgængelig i slim fit og i de stilfulde farver; sort og blågrøn. Bemærk, denne lightweight puffer jakke også er mulig at få til mænd, og fås i farverne sort og khaki (militærgrøn).


Pro-tech-mændPro-Tech Joggers
Vores Pro-Tech Joggers for mænd har et fantastisk pasform med paneler, som tillader dig optimal bevægelse og komfort, lige meget om du træner i fitnesscenteret eller løber i skoven. Det tidløse slim-fit design består af formede paneler, kant med opslag og lommer med skjult lynlås. Denne del af buksen har en modstandsdygtig overflade, hvilket gør dem perfekt til udendørstræning i uforudsigeligt vejr.

Pro-Tech Hoodie for mænd
Den bedste måde at beskrive denne hoodie fra Myprotein på er med 3 ord; stilfuld, hyggelig og praktisk. Den vil holde dig behagelig til mode uden at være til gene for dig. Det smarte design gør, at du er i stand til at have det fulde udbytte af din træning. Zip up systemet foran på trøjen gør den utrolig nem at tage af og på. Pro-Tech hoodie for mænd er tilgængelig i mørkegrå, khaki (militærgrøn) og lysegrå.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her