Gå til hovedindhold
Træning

Style Spotlight: Hæv dit løbeniveau med dette løbetøj & gear

Style Spotlight: Hæv dit løbeniveau med dette løbetøj & gear
Lauren Dawes
Forfatter og ekspert3 år Siden
Se Lauren Dawes's profil

Det er godt vejr, og vores elskede fitness centre har stadigvæk lukket. Der er derfor en hel masse, der er begyndt at løbe udenfor i det fri.  

Mængden af løbere på veje og i parker er steget voldsomt, siden lockdown blev annonceret - hvilket ikke er spor overraskende i betragtning af, hvor tilgængelig det er for alle under disse omstændigheder. 

Uanset alder, lokation eller fitnessniveau er det at løbe (uanset hastighed eller afstand) en god måde at få din puls op, når du får lidt frisk luft. 

Som altid er vi fuldt om bord med folk, der prøver at presse sig selv - uanset om du tageret par løbesko på for første gang for at prøve en tur rundt om blokken, eller du har flere halvmaraton under dit bælte og ønsker at barbere sekunder fra din PR. 

Alle kører deres eget løb, og det er den del, der tæller, ikke? 

Uanset hvad din track record har, har vi en række tøj af høj kvalitet og høj ydeevne, ideel til at få dig igennem fra start til slut. Hvert stykke er specielt designet til at arbejde med din krop - skubbe dig videre i stedet for at holde dig tilbage. 

Og desuden, hvis dette er den eneste gang, du forlader huset hele dagen, skal dit tøj være spot on! 

Se vores top valg af løbetøj til mænds løb direkte nedenfor, eller spring direkte til kvinders tøj her - og gå ikke glip af vores tilbehør! 

Løbetøj til mænd 

Training Men's Reflective Jacket

Denne reflekterende løbejakke er det ideelle valg for at holde dig set uanset hvor din træning tager dig hen - især sikkert til de tidlige morgen- og sene aftenløb. 

Den er super let med et ventileret design bagpå og under armene for at hjælpe med temperaturregulering. Derudover har den en vandafvisende finish og 3-delt hætte, så du er beskyttet mod uventede regnbyger. 

Base Layer Kortærmet T-Shirt

Denne tætsiddende Base-top tilbyder en slank, krops-skulpturpasning - perfekt til minimal irritation og distraktion under dit løb. 

Designet med sweat-wicking teknologi og åndbare mesh-paneler, er den der for at holde dig kølig og behagelig fra din første til sidste km. 

Training Men's Shorts

Disse essentielle shorts markerer hver tjekboks, når det kommer til højtydende træningstøj, som du kan stole på. Lavet med let stof og ventilerende sidepaneler for forbedret luftstrøm og et åndbart lag, der holder trit med ethvert tempo. 

De er udstyret med en behagelig elastisk linning og delte sider i hænderne for nem bevægelse. De leveres komplet lynlåslomme. Perfekt til opbevaring af dine værdigenstande. 

Base 3/4 Tights

Kan du lide at lave lag på? Vi har dig dækket af disse væsentlige træningstights til højspænding. De er konstrueret til en kropsskulpturpasning og tilbyder support til hver skridt du tager. 

Lavet med sweat wicking teknologi og hurtigttørrende stof og absorberer sved væk fra din krop for at holde dig komfortabel, selv når ting varmer op. 

Crew Sokker

Vi har også dækket de små ting - og der er ikke noget værre end at løbe med en sok, der gled halvvejs ned ad din fod. 

Disse lette, holdbare strømper forbliver på plads med en elastisk rib manchet og behageligt stretch stof. 

Løbetøj til kvinder 

Training Women's Reflective Windbreaker

Forbliv sikker og set, uanset hvor din rute fører dig hen med denne lette reflekterende jakke - især ideel til løb i daggry eller mørke aftenløb. 

Designet med et bagerste panel i mesh for forbedret åndbarhed og har elastiske bindinger på håndleddet og på hænderne for at skabe en præstations tilpasning. 

Færdiggjort med sikre lynlåslommer, det er perfekt til at beskytte din teknologi undervejs. 

Power Leggings 

Dette er en af vores bedst sælgende leggings og med god grund. 

De er lavet med sweat wicking teknologi og hurtigttørrende stof, som hjælper med at trække fugt væk fra kroppen og absorbere sved, hvilket holder dig behagelig skridt efter skridt. 

De holder dig skulptureret og understøttet med en høj talje tilpasning, mens det nederste mesh i benene hjælper med til at forbedre åndbarheden, og de dækkede syninger reducerer irritationen. De har også en subtil lomme bagpå, ideel til at glide en husnøgle ned i eller endda en telefon. 

Såvel som alle disse fantastiske tekniske funktioner - de findes også i en utrolig række farver. 

Power Cross Back Sports-BH 

Ligegyldigt hvor langt eller hurtigt du løber damer; du har brug for en god sports-bh. Dette Power Cross Back-design er bestemt et, du kan stole på. 

Det tilbyder medium støtte med aftagelige kopper til forbedret dækning og har et super-flatterende cross back-design, der tillader ubegrænset bevægelse. Plus, det er færdiggjort med sweat wicking teknologi for at trække sved væk fra huden. 

Power Vest 

Denne racerback top er ideel til dækning uden begrænsninger. 

Med tynd logo på bagsiden har du maksimal ventilation gennem hele din træning, mens den længere længde holder dig dækket. 

Ligesom de andre Power-stykker har den også sweat wicking teknologi for at holde dig behagelig lige fra begyndelsen til hjemstrækningen. Vælg mellem klassisk sort eller hvid (som vi garanterer vil gå med ethvert par leggings, du ejer), eller gør en statement med super rosa. 

Sokker

Det er de små ting, der tæller, ikke? Disse præstationssokker er designet med en beskyttende ankelfane for at holde dig behagelig og dækket til enhver tid under din træning - så du kan vinke farvel til at få vabler. 

Lavet med en kontrast farvedesign og kompressionspaneler på sålen og hælen, lover vi, at dine fødder takker dig. 

Tilbehør til løb 

Soft Baseball Cap 

Det perfekte stykke til toppen af ethvert outfit. Denne klassiske baseball cap er ideel til at holde solen væk fra dit ansigt på gode dage, og dit hår er ude af øjnene på blæsende dage. 

Den er lavet med superblødt materiale og lufthuller for forbedret ventilation og leveres med en metalbåndjustering, der kan tilpasses. 

Running Waistband Water Bottle Holder 

Dette løbende tilbehør er ideelt til at holde alt dit essentielle tæt på, selv når du er på farten. 

Den har en rummelig lynlås til sikker opbevaring af dine værdigenstande og en stor flaskepose, så du kan forblive hydreret undervejs. 

Med en lille åbning til hovedtelefoner for fuld tilslutning og en elastisk støtterem til behagelig brug, er den færdiggjort med refleksion for at holde dig set ude på landevejene. Du vil aldrig forlade hjemmet uden det. 

Lauren Dawes
Forfatter og ekspert
Se Lauren Dawes's profil

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.

myprotein