Træning

Træningstøj til sommer | Sommermode for mænd & kvinder

Vi tvivler på, at du har brug for en undskyldning for at opdatere din træningsgarderobe med nyt træningstøj til sommer, men bare i tilfælde af, at du alligevel er en smule i tvivl, har vi slået os sammen med vores dygtige designere for at få deres bedste valg til din sommer træning.

Det efterfølgende træningstøj til sommer blev ikke bare valgt, fordi de ser godt ud (og det gør det virkelig!), men fordi de er blevet skabt specifikt med din præstation i tankerne.

Stofferne og tekniske funktioner er der for at støtte dig gennem hver session. Især hvis du er heldig nok til at træne i varmere vejr, men vi ved, at det ikke altid er noget, du kan regne med i en dansk sommer.

Hop direkte til mænd.

Hop direkte til kvinder.

Hop direkte til tilbehør.

Mænd

Når det kommer til herretøj, kender vores senior designer Anna Jarvey helt sikkert en ting eller to. Vi teamede op med hende for at få hende hendes mening om, hvad der bliver super hot for SS19.

“Om sommeren drejer det sig om ting, der er lette og så behagelige som muligt. Alt dette træningstøj til sommer passer ind i netop den kategori.”

Aero Knit T-Shirt & Tank

Aero Knit kollektionen giver dig mulighed for at trække vejret uanset din træning. Stoffet er en let nylonblanding, der er har finish med sved-wicking teknologi for at holde dig nedkølet og behagelig som muligt fra start til slut.

Tilgængelig i tre farver: sort, oxblood og driftwood. Disse toppe er essentielle som træningstøj til sommer, som du kan regne med igen og igen.

Træningstøj til sommer

Hvad designeren siger…

“The knit specielt konstrueret, så det er let at bære og skal passe til alle forskellige kropstyper – uanset hvilket trin du befinder dig på i din fitnessrejse. Dets lette og hurtigtørrende egenskaber før den perfekt til sommertræning.”

Dry-Tech Infinity Shorts

Skræddersyet med en let-anvendelig og slidstærk pasform, er disse shorts designet med en sweat-wicking teknologi og har side mesh lommer til din tech. Plus, de er skabt med sideslids for at give dig mere frihed til at bevæge dig.

Træningstøj til sommer

Hvad designeren siger…

“Disse er en rigtig superhelt-genstand med hensyn til stoffets ydeevne egenskaber. De er åndbare, lette, svedbare og hurtigtørrende.”

Pace Kollektion

Pace er vores seneste træningskollektion, der er lavet med letvægts bomuld, der holder dig komfortabel fra start til slut. Pace T-Shirt, Tank og 3 Inch Shorts er specielt gode items som træningstøj til sommer. Hold dig frisk i fede farver som sulphur og marine.

træningstøj til sommer

Hvad designeren siger…

“Hvis du tager din træning udendørs, er denne kollektion fantastisk fordi, den har reflekterende detaljer, så hvis det er senere om aftenen med dårlig belysning, får du en bedre synlighed på landevejene. Vi har også nogle rigtige stand-out farver at vælge imellem, som er gode til at lyse dig og din træning lidt op.”

Atlantic Swim Shorts

Lav en bombe i vandet med disse shorts-længde svømmeshorts. Designet med indre shorts og elastik i taljen for total komfort. Der er ligeledes lommer med lynlås.

træningstøj til sommer

Hvad designeren siger…

“Intet sommer kit ville være komplet uden et par af disse. De er et helt nyt design til denne sæson og kommer i nogle rigtig flotte levende farver. Absolut en must have til ferien.”

Kvinder

Senior designer Charlene Hooke er muligvis et nyt ansigt på kontoret, men ikke desto mindre har hun i den grad formået at sætte sit indtryk. Dette er hendes foretrukne træningstøj til sommer for kvinder.

Power Crimson Set

Se dette er et power sæt, der vil noget. Vores Power Mesh Leggings vil holde dig skulptureret med konturerende sømme og et køligt mesh sidepanel, der endda kan holde styr på din telefon grundet den smarte lomme. Power Short Sleeve Crop Top er et super flatterende match med en snoet frontdetalje og vigtig sweat-wicking teknologi.

myprotein træningstøj

Hvad designeren siger…

“Jeg kan ikke få nok af dette sæt, det er en så skøn farve med en masser power. Det er altid rart at være iført farvestrålende træningstøj til sommer.”

Acid Wash Seaform Set

Er du mere til pasteller? Acid Wash set i Seafoam er mindre iøjenfaldende, men gør stadig lige så meget af et indtryk. De skønne leggings er lavet med en støttende høj talje og flatterende strikket panel design, ideel til at parre med den matchende sports-bh, der har et fint design med detaljer.

myprotein træningstøj til sommer

Hvad designeren siger…

“Igen er denne farve bare rigtig god til sommer. Og den konturerende høje talje på disse leggings giver det rette look og den perfekte støtte. De er virkelig supe skønne.”

Icon Cropped Hoodie

Vores essentielle pullover hættetrøje er indstillet til at blive en rigtig favorit til din garderobe. Med afslappede, overdimensionerede ærmer er det definitionen på ultimativ og uformel komfort.

myprotein træningstøj

Hvad designeren siger …

  “Dette stykke tøj er ideelt til at bære til og fra træning. Det er fantastisk til, når du har brug for et ekstra lag, men gerne vil holde tingene sommerlige, da det har en smigrende beskåret længde og let at passe. Jeg kan stadig ikke bestemme min yndlingsfarve ud fra enten lemon eller teal.”

Tilbehør

Nogle gange er det de små ting, der gør et outfit, ikke? En sommertræning ville bare være fuldendt uden disse prikken-over-i’et produkter. Tjek dem ud nedenfor.

Baseball Cap

En must have til udendørs træning. Vores Baseball Cap vil holde dig afskærmet fra solen, så du ikke mister fokus. Den er også super god til at toppe dit look af i centeret. Vælg mellem black eller neutral driftwood.

Barrel Bag

Sommertræning betyder ganske ofte mindre tøj, men flere ting – ekstra håndklæder, vandflasker, hårprodukter, solbeskyttelse osv. Det er her vores rummelige Barrel Bag er en rigtig livredder. Du kan tage til træning med stil med alt, hvad du behøver for en god session.

Double Walled Drikkedunk

Selvfølgelig er hydrering vigtigt hele året rundt, men i varmere vejr endnu mere. Vores double walled bottle er isoleret for at holde dine drikkevarer kølet, hvilket gør det ideelt til at nippe til under træning eller bare at have med dig på dage, når du er ude i solen.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her