Træning

Jeff Seid | Motivation, naturlig bodybuilding & medlem af Team Myprotein

Har du nogensinde tænkt på at gå dine egne veje? Tror du på dig selv nok til at opbygge et brand omkring dit navn og din livsstil – et som du tror, folk ville stræbe efter?

Tror du, du kan gøre din ambition om træning til konkurrencesucces? Ikke kun det, men også lige at starte en skuespilkarriere, blive forfatter, være med i videospil, starte sin egen physique konkurrence og skabe et samfund af millioner af fitnessentusiaster verden over?

Få kan naile den. Men det var bare, hvad en high school fodboldspiller fra Seattle gjorde, efter at han var færdig med gymnasiet – og det betalte sig meget. Så meget, at du allerede ved, hvem vi taler om.

Hvis ikke, er det tid til at stifte bekendtskab. Lad os introducere dig til det nyeste medlem af Team Myprotein, Jeff Seid.

Mød Jeff Seid

Jeff begyndte sin fitness rejse kun 11 år gammel og fandt sin passion for bodybuilding ud fra ren kærlighed til træning. Han begyndte med et vægtsæt, som hans forældre havde givet ham.

“Jeg ville træne hver dag, 6 dage om ugen i årevis bare fordi jeg elskede det.” Siger Jeff.

“Det var omkring 16 år, at jeg opdagede fitnessbranchen, mens jeg søgte på internettet, og jeg indså, at dette var noget, som mine års hårde arbejde kunne føre mig til nye niveauer i livet.”

“Nye niveauer” er en underdrivelse. Jeff blev den yngste IFBB-pro nogensinde bare 19 år gammel og dermed en professionel bodybuilder.

Nu proff, Jeff satte blikket mod at konkurrere i Mr. Olympia-konkurrencen. For at gøre det konkurrerede Jeff i en række kvalificerende konkurrencer over hele landet og i udlandet og hentede sejre undervejs.

Jeff kvalificerede sig til Mr. Olympia i 2016 efter en stor sejr på Stockholm Pro. Desværre tog Jeff ikke titlen som Mr. Olympia hjem. Heldigvis har han en god tankegang, når det kommer til at håndtere tab.

”Jeg lod ikke det køre mig ned. Jeg indså, at jeg skulle forberede mig hårdere. Jeg skal preppe hårdere. Jeg skal træne hårdere. ”Siger Jeff.

“Du er nødt til at indse, at der vil være lave punkter i livet, og det er det, der vil gøre dig stærkere.”

Vejen til Olympia var dog gavnlig. Jeff dokumenterede hele sin rejse på sin YouTube-kanal og brugte platformen til at opbygge tilhænger bestående af mennesker, der værdsatte æstetisk træning og hans personlighed.

Nu følger millioner af Jeff Seid-fans ham på sociale medier. Mens en stor del af disse fans er USA-baserede, lykkedes det ham at vinde enorm popularitet i et andet land – Indien.

Her fik Jeff en livslang drøm til at virke.

“Alle konkurrencedygtige bodybuildere har drømmen om at være vært for deres helt egen konkurrence.” Siger Jeff. Og han opnåede netop det.

I januar sidste år var Jeff vært for sin egen physique konkurrence i Mumbai, Indien med over tusind deltagere på The Jeff Seid Classic. Ikke dårligt for en fyr født flere tusinder af km væk.

Jeff Seid

Jeff Seid & Myprotein

Jeff fik sit første kig på Myprotein på BodyPower, Storbritanniens største sportsfitness- og ernæringsmesse, i 2013.

På trods af hvert eneste store sportsernærings brand der er til stede, husker Jeff en fra Manchester mest.

”Der var et brand, der skilte sig ud. Det var Myprotein. De dominerede ”siger Jeff.

”Hurtigt frem til 2020, og de fører stadig pakken og er blevet en endnu mere professionel og pålidelig virksomhed. Produkterne er de bedste, og sortimentet er sindssyg! Jeg har aldrig set et firma med flere førsteklasses produkter. ”

Hold dig informeret om The Zone i næste uge for at lære mere om Jeff Seids foretrukne Myprotein-produkter.

Velkommen til teamet

Jeff kunne have samarbejdet med ethvert andet sportsernærings brand, men han valgte os. Vi er stolte af at byde ham velkommen til holdet.

Sammen fremmer vi ambitionerne i vores globale samfund af atleter og fitness entusiaster over hele verden. Et samfund, der er 10 millioner stærkt.

Jeff Seid | Det nyeste medlem af Team Myprotein

Vores Ambassadører

Jeff Seid | Det nyeste medlem af Team Myprotein

Det nyeste medlem af #TeamMyprotein - Jeff Seid

2020-09-16 17:03:01Skrevet af Ian RodenIan Roden

Ian Roden

Forfatter og ekspert

Ian Roden er uddannet fra Fordham Univeristy med en kandidat i kommunikation og medier med et fokus i journalistik og en bachelor i antropologi. Her har han skrevet for universitetsavisen, som er blevet rangeret top 10 i nationen.

En konkurrencedrevet atlet det meste af sit liv, har Ian brugt næsten et årti som livredder ved havet i New Jersey. I den rolle har han konkurreret i udholdenhedssports konkurrencer imod andre livreddere de sidste 8 år.

Som en livslang surfer, har Ian bruger det meste af sin fritid på havet hele året rundt. Han nyder også distanceløb, fotografering og at bruge alt for mange penge på koncertbilletter.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her