Træning

Designerens valg: Denne sæson highlights | Omfavn elementerne

Vores designere arbejder altid rundt om uret for at udstyre dig med det bedste præstationsfremmende træningstøj og trendy kollektioner. Denne sæson har de igen hævet niveauet.
Vi er utrolig spændte på at lancere et helt nyt udvalg af uundværlige stykker træningstøj. For at komme godt i gang, vil vi introducere dig for det første “element” på vores kollektionskalender: Metal.

Metal var inspirationen bag denne måneds nytilkomne træningstøj, da designerne valgte at fokusere på bylivet og udendørs aktivitet til sommer.


Nu du har set det i aktion, så tjek top udvalget og highlights ud fra vores senior designer, Anna Jarvey.


Mænd

Dry-Tech Infinity Tank & T-Shirt

Det siger designeren:

”Vores bedst sælgende træningstop har fået en make-over. Det har nøjagtigt det samme sweat-wicking, antibakterielle stof, men med et opdateret design og en lidt længere længde, så du er dækket til under enhver øvelse. Og selvfølgelig med en opdateret farvepalet til den nye sæson – Paprika er min favorit! ”

Myprotein træningstøj

Coordinates Joggers

Det siger designeren:

”Disse er komfort og stil i ét. Sidelommerne er inspireret af den nyeste utility trend, og den markante branding indeholder faktisk koordinaterne for vores hovedkvarter.

Farvevalget  vil se godt ud på dig gennem sommermånederne og langt ind i efteråret, plus det vil tilføje et dejligt strejf af farve til alle de hvide og sorte tees, du allerede ejer. ”

Kvinder

Metallic Collection

Det siger designeren:

”Absolut ingen tvivl, Metallic-kollektionen er showets stjerne. Efter min mening er det det bedste mix & match træningstøj, som vi har designet til dags dato. Det sætter flueben ved alle kasser denne sæson indenfor tendenser i enhver kombination.

Metallic Shorts er en funktionel dobbeltlags short til at holde dig dækket af under enhver position eller øvelse, og de er færdiggjort med et luksuriøst metallisk look. Den subtile branding, bløde elastiske linning og rosegulddetaljer giver dem virkelig liv.

Highlights mode

Metallic Asymmetric Sports Bra giver god dækning og den fine cut.out detalje på den ene skulder er simpel og stilfuld, men resulterer i noget virkelig specielt.

Endelig er der vores Metallic Panelled Leggings.
De er lavet med det samme luksuriøse metallic look i et flatterende color-blocked design sammen med et breds elastikbånd i taljen. Det højtaljet snit gør dem perfekte i kombination med Energy Crop Top.

Jeg ville gå med hele kollektionen i Malbec – Jeg kan ikke få nok af denne dybe, rige vinfarve.”

Hvis det ikke har inspireret dig til at få fingrene i et par nye stykker træningstøj (eller et helt sæt), ved vi ikke, hvad der vil … Hop over til vores nyheder nu.

Tøj guide til din sommerferie | Rejs med stil og komfort

Myprotein Træningstøj

Tøj guide til din sommerferie | Rejs med stil og komfort

Gør dig klar til at tage på ferie med disse nødvendigheder!

2019-06-15 16:04:35Skrevet af Lauren Dawes

Lav en bombe i denne sæsons hotteste badetøj

Træning

Lav en bombe i denne sæsons hotteste badetøj

2019-06-26 17:30:51Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her