Myprotein Træningstøj

Tøj guide til din sommerferie | Rejs med stil og komfort

Når det kommer til at forberede dig til din sommerferie, er det nemt at blive lidt forblændet af alle de spændende ting. At søge på nettet i diverse webshops efter badetøj og researche de bedste steder at spise på Trip Advisor.
Man kan derfor godt komme til at overse ting som, hvad man rent faktisk skal have på under rejsen. Det lyder som en mindre detalje, men ingen træffer gode beslutninger lige før, de er ved at fange en 4-timers flyvetur.

Bare rolig – vi er her for at sikre, at tingene går så smidigt som muligt, så vi har samlet en hurtig guide til at hjælpe dig med at huske de vigtige tøjdele.

I denne artikel finder du:

Tøj at rejse i

Regel #1 når man rejser: Komfort er nøgleordet.

Medmindre du er en A-list kendis med paparazzi, der venter på dig i ankomsthallen, hvorfor skulle du dog udsætte dig selv for at dresse up bare for at sidde i timevis i et fly? Hvis du nu skulle være en A-liste kendis, så fortjener du nu også en lille pause fra tøj, der strammer og ikke må få en lille krølle.

Uanset om du er heldig nok til at være udsat for en langdistanceflyvning, eller din distance kan nøjes med en road trip, så vil vores top valg til at rejse i holde dig godt kørende.

Mænd

Foroven: Neon Signature Tank eller T-Shirt

Hvorfor ikke omfavne sommeren med en tank? Hvis du føler dig rigtig vovet, skal du hoppe i en lime farvet. Hvis det ikke lige er din stil, så er t-shirt også et solidt valg. Begge er lavet af 100% bomuld og er skræddersyet til en afslappet, overdimensioneret pasform. Lige hvad du har lyst til for at være ekstra komfortabel, mens du venter i gaten.

Forneden:  Neon Signature Sweat Shorts

Vær ikke genert om at vise dine ben. Det er nærmest et grundlæggende krav denne tid på året. Plus, ingen har tid til at rejse i noget så restriktivt som et par jeans. Elastiske, justerbare taljebånd er vejen frem.

Til det ekstra lag: Neon Signature Hoodie eller Crew Sweat

Selvom din endelige destination har en mere lovende vejrudsigt, end hvid du starter i Danmark, er der stadigvæk en chance for, at du får brug for et ekstra lag til de sene og lidt køligere nattetimer. Med trendy neon detaljer og super-blødt børstet bomuld, eer både vores Neon Signature Hoodie og Crew Sweat et fantastisk valg til at fuldføre dit rejse outfit.

Kvinder

Foroven:  Escape Vest eller Fly T-Shirt

Lavet med letvægts, blødt stof, giver begge to toppe et stærkt rejsevalg. Escape Vest har en løs bryder-ryg med ret let fald, hvilket giver dig ekstra komfort og bevægelighed. Vores Fly T-Shirt er en nødvendighed med en super flatterende åben ryg-detalje.

Forneden: The Original Leggings

Som tidligere nævnt er der ikke tid til skinny jeans, når du rejser. Det handler om super-soft stretch stof og elastisk talje. Men bare rolig, vi har ikke gået på kompromis med stil på nogen måde. Med klassisk Myprotein logo er disse leggings lige så behagelige som de ser smarte ud.

Undertøj: Seamless Bralette og G-strenge

Vidste du, at vi laver undertøj? Og God, vi gør det godt. Vores sømløse sæt er præcis den slags komfort, du har brug for, når du bruger tid på skift mellem kø og sidde med minimal benplads. Lavet med bløde stretchstoffer, er dette daglig støtte, du kan trække vejret i.

Til det ekstra lag: Icon Cropped Hoodie

Dette er nok sommerens hotteste hættetrøje. Vores essentielle pullover er beskåret i en super flatterende længde og har afslappede, overdimensionerede ærmer til ultimativ afslappet coolness. Kommer i sort, teal og lemon. Held og lykke med at beslutte dig for din favorit.

Must-Have Accessories

1. Tasker

En anden rejse must-have er en sikker taske med god plads til alle dine ting såsom din mobil, pung, pas… og snacks, ej forglemme!
Vi har selvfølgelig nogle super stilede valgmuligheder at vælge imellem. Prøv den klassiske rygsæk i en flot seaform farve eller vores seje quilted rygsæk.

Er du typen, der ikke pakket let? Så prøv vores Barrel Bag.

2. Caps

Uanset om du vil holde solen væk fra øjnene eller måske bare gemmer en dårlig hårdag, så vil du aldrig gå galt i byen med enten vores Baseball Caps eller Snapbacks.

3. Husk H2O

Der er ikke noget værre end at sidde fast i trafikken og følelsen af at tørste. Vær godt forberedt og tag en af vores Double Walled Drikkedunke med dig, uanset hvor du er. De er isoleret for at holde dine drinks kølige i timevis.

Eller hvis det ikke er nok til at slukke din tørst, så prøv vores 1,9 L Hydrator eller 3,7 L Hydrator for at sikre en seriøs mængde væskeopbevaring.

Næring on-the-go

Du går måske på ferie, men det behøver ikke at betyde, at din kost skal ryge helt ad sporet. Du skal selvfølgelig ikke opgive de lokales køkkener, når du er ude at rejse.

Vi taler her om de essentielle ting såsom at sikre dig dine daglige vitaminer, mineraler og omega-3, og det er netop her, at vores handy Supplement Opbevaringsbokse kommer ind. Til road trips snacks har vi vores Små og Store Klick Boxe for at gøre livet lidt nemmere.

Og vi har ikke kun dit rejsetøj og tilbehør dækket ind. Til din sommertræning – så tjek denne artikel ud.

Træningstøj til sommer | Sommermode for mænd & kvinder

Træning

Træningstøj til sommer | Sommermode for mænd & kvinder

2019-05-25 14:23:56Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her