Motivation

Fitness efter børn – Naomis historie | 8 million strong

Vi hylder dig. 8 million goals.

Er fitness efter børn muligt?
Mor til to, Naomi Houldsworth-Gregson, havde aldrig kæmpet for at holde sig i form, før hun fik børn. Efter at have født genkendte hun ikke sig selv, så hun besluttede, at den eneste vej fremad var en farlig lav-kalorie slankekure. Ensom, udmattet og stadig ikke tilfreds med sin figur. Hun indså, at hun var nødt til at tage en anden tilgang. Dette er hendes historie.

”Jeg var meget heldig på den måde, at jeg altid har været slank. Jeg behøvede ikke at tænke på ting eller se, hvad jeg spiste. Efter at jeg havde fået babyerne antog alle, at jeg skulle gå ud af hospitalet i min størrelse 36 jeans. Sådan hang det bare ikke sammen. Hvis noget, så jeg endnu mere gravid ud efter babyen end før babyen. Jeg tror, der var denne antagelse om, at det ville ‘falde af’ – jeg ved ikke engang, hvad det betyder, men det skete ikke.

Det kom til det punkt, hvor jeg ikke genkendte mig selv mere. Det var svært, ikke rigtig at vide, hvem jeg var. Det var netop der, at jeg indså, at jeg skulle gøre noget ved det. Ikke kun fysisk, men for mit eget velbefindende.

 Fitness efter børn

Quick fixes er ikke vejen frem

På det tidspunkt vidste jeg ikke, hvad den bedste måde at håndtere tingene var på. Jeg endte med at gå efter et ‘quick fix’ og reducere mine kalorier ekstremt drastisk. Jeg spiste kun omkring 500 kalorier om dagen. Alt hvad det gjorde, var at gøre mig virkelig tynd overalt bortset fra min nedre mave, som var det område, jeg ville tone op i første omgang. Hvis noget, gjorde det bare, at det stak endnu mere ud, fordi jeg bare var så tynd overalt.

Det var en virkelig ensom tid. Jeg havde ingen energi til at træne, ingen energi til at socialisere, ingen energi til at gøre noget som helst, da jeg spiste så få kalorier.

Jeg ramte et lavt punkt, så jeg besluttede at undersøge det ordentligt og undersøge det lidt mere. Jeg opdagede, at jeg kunne forbedre mine kalorier, men holde mig til en proteinrig diæt. Det var nøglen for mig. Derefter havde jeg masser af energi, og jeg var i stand til at forblive aktiv og sund. Det hjalp mig virkelig med at komme tilbage på sporet.

At gå til netball gav mig et helt nyt liv. Jeg så en annonce for det, der hilste enhver alder og enhver evne velkommen. Jeg tænkte, at jeg derfor ville slå to fluer med ét smæk. Både at møde nye mennesker og samtidig være aktiv.

Jeg vil bestemt anbefale det til andre mødre. Hovedparten af ​​vores hold består af mødre, og de elsker det. Jeg synes, det er fantastisk, fordi nogle mennesker ikke nødvendigvis kan lide at gå i et træningscenter, især hvis de ikke allerede føler sig så sikre i deres egen krop. Det er heller ikke altid tilgængeligt at få passet børnene i alle træningscentre.

Fitness efter børn

Men netball giver dig chancen for at gå ud og være aktiv. Mange af mødrene medbringer endda deres børn til legene, så det er en virkelig god ting for folk at gøre for at komme tilbage på sporet blandt andre.

Pyjamas & fitness efter børn

Ud over det træner jeg hver gang jeg får 20-30 minutter til overs. Det kan være den første ting om morgenen eller om aftenen, når børnene er lagt i seng. Meget af tiden betyder det, at jeg bare træner i min Tinkerbell-pyjamas … meget glamourøst, men ja, fitness efter børn er altså muligt.

Jeg har lært ikke at bekymre mig så meget. Især ikke over min krop eller hvad alle andre synes. Jeg har også lært, at jeg skulle have undersøgt tingene bedre, før jeg prøvede dem. Her tænker jeg specielt på ekstreme slankekure.
Uddan altid dig selv først.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her