Træning

Guidet meditation for begyndere I Find indre ro

Har du altid ønsket at give meditation en chance, men har ingen idé om, hvor du skal starte?


Heldigvis for dig er den fantastiske Claudia Mirallegro klar til at guide os gennem en super enkel guidet meditation for begyndere. Denne guidet meditation er en fantastisk introduktion til meditation og perfekt for enhver at kaste sig ud i. Derudover tager det ikke mere end 10 minutter af din tid!

Alt du skal gøre er at trykke på play og tillade dig selv et øjeblik at stoppe op og afbryde forbindelsen til alt andet, der foregår i dit liv lige nu.

Hvad er meditation?

Meditation er en fantastisk måde at koncentrere sig om nutiden og passe på dit sind ved at bruge forskellige teknikker til at træne din opmærksomhed og bevidsthed. Mange mennesker synes, at det hjælper dem med at forbedre deres mentale klarhed og følelsesmæssige stabilitet.

Læs mere om det i denne artikel.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her