Træning

Forkæl dig selv med belønninger og opnå dine mål med din træning

Motivation & belønninger

Motivation og belønninger

Belønninger er en vigtig del af fitnessrejsen. De motiverer os, og kan få en hård træning til at føle, at det var det hele værd. Når alt kommer til alt, så frigiver kroppen endorfiner når vi træner. Så Moder Natur ved trods alt noget om, at vi skal have belønninger. Meget af tiden er belønningen at se fremskridt, men hvis du har brug for et skub til at starte på en ny fitness plan, eller har brug for at komme i gang i det hele taget, kan andre slags belønninger gøre en stor forskel.

Du behøver ikke at spise dig glad

Mange mennesker ser mad efter eget valg som deres belønning. En sød omgang, et par øl, eller en hel cheat-day er alle populære måder at give dig selv et skub bagi. Der er selvfølgelig ikke noget galt i det som led i en ellers afbalanceret kost og aktiv livsstil. Men hvis du har brug for ekstra disciplin til at ramme dine mål, så synes du måske ikke denne mad belønning er den bedste ide.

Så for at hjælpe dig med at opnå dine mål OG få belønninger, finder du her vores bedste kaloriefrie ideer…

Forkæl dig selv med nyt fitness tøj

Belønninger træning tøj

Dette kan føles ekstra belønnende, hvis du er gået en størrelse op eller ned, takket været dit hårde arbejde. Vælg noget lækkert tøj, der får dig til føle tilpas og se godt ud. Hver gang du ser dig selv i spejlet, vil du få en belønning velvidende om, at du har gjort dig fortjent til det nye sæt fitness tøj. Du behøver ikke at springe ud i noget dyrt, hvis du ikke føler for det. Noget billigt og friskt vil også give dig disse gentagne belønninger, hvornår end du bærer det. Hos Myprotein har vi et bredt udvalg til både mænd og kvinder.

Kontanter for træning

Hvis du har fået øje på noget, der ligger lidt over din normale prisklasse – eksempelvis et par træningssko eller en ny telefon – så læg penge til side hver gang du træner. Det er motiverende at spare op OG komme ned og træne, så du belønner dig selv med begge ting. Med kun lidt af gangen, bliver der opbygget lidt, og det gælder på begge kontoer. Hvis du har en tendens til at snyde, skal du sætte en ven eller familiemedlem til ansvar for sparegrisen.

Forkæl dig selv

Uanset om det bliver til en omgang hos frisøren, en pedicure eller massage, kan en lille forkælelse række langt. Når dine muskler syrer af smerte på dit sidste sæt reps, kan du forestille dig de små luksus goder, der venter dig, og som kan hjælpe dig med at skubbe de sidste vægte igennem. Hvis pengene er stramme, kan du altid belønne dig selv med et dejligt langt bad. Stearinlys og afslappende musik kan gøre underværker.

Prøv nye spil

Uanset om det er et gratis app-spil på din telefon, et videospil, eller et brætspil med venner, er spil en god måde at slappe af på. Du kan finde din barnlige side og konkurrence side tilbage for en kort stund, og fordybe dig i noget simpelt i et stykke tid. Det kan være en forfriskende belønning at gøre noget bare for sjovs skyld.

Hav en sjov træning

Sjov træning

Okay, en belønning med en træning fra en træning lyder måske ikke som en belønning. Men jeg snakker om at prøve noget sjovt, uafhængigt af din plan eller mål. Måske er der et nyt hold i fitness centeret, som du kunne tænke dig at prøve at være med på. Eller du kan tage en afslappet gåtur/løbetur med en ven eller veninde. Sådan en workout handler ikke om at forbrænde kalorier eller opnå et bestemt mål. Det handler bare om udløse endorfinerne og have det godt.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her