Træning

Sådan får du trænet i de hektiske perioder og med en fyldt kalender

En regelmæssig træningsrutine er for mange en vigtig del af deres livsstil.
Meget af tiden, når du har en ad hoc-tilgang til din træning, betyder det, at du ikke træner så regelmæssigt, som du ville gøre med en planlagt plan.

De hektiske perioder

Træning i hektiske perioder

Dog kan selv den mest dedikerede træningsfreak falde i fælden, når livet bumler ind med 110 i hektiske perioder. Det kan skyldes en krævende opgave på arbejdet, forberedelse til et vigtigt arrangement eller din kalender simpelthen bare bugner af aftaler, som du ikke KAN misse. (FOMO)

Når disse typer af hektiske perioder udspringer, så er der mange, der nedprioriterer træningen. Men som enhver, der er vendt tilbage til centret efter en pause ved, at det kan være lidt af en kamp at komme tilbage på samme niveau.
Følg vores gode tips så du kommer let og elegant igennem en hektisk periode uden at gå på kompromis med dine træningsresultater.

Træn hvor som helst

Hvis du ikke har tid til at dedikere dig til din sædvanlige træning, så prøv at snige så meget du kan ind i dine daglige gøremål. Lav lunges og squats imens du børster dine tænder. Spurt på stedet imens mikroovnen tæller ned. Tag altid trappen og parker bilen i den fjerneste parkeringsbås fra din destination.

Selvom ovenstående ikke kan erstatte din træning, så kan det gøre det lidt lettere at vende tilbage til den.

Skift til HIIT

Træning i hektiske perioder

Hvis du plejer at træne udholdenhed eller et aerobic-baseret hold, så prøv at bytte disse ud med high-intensity træning (HIIT). Du kan skære din træningstid ned til mellem 15 minutter og en halv time og stadig forbrænde en hulens masse kalorier og komme i super god form.

Gør dine planer aktiver

Prøv så vidt muligt at indarbejde fysisk aktivitet til dine planer. Hvis du har en date night eller socialtid med vennerne, så brug jeres ben til at fragte jer frem og tilbage til en café, går en tur i parken eller måske forsøg jer med noget klatring eller anden fysisk aktivitet. Dates og hygge behøver ikke at være stillesiddende i en biograf eller på en restaurant.

Træn om morgenen

At få trænet om morgenen er en rigtig god start på dagen. På den måde er det ligegyldigt, selvom du skal være sent på arbejde eller står over for en last-minute deadline.

Prioriter dig selv

Træningsplanlægning

Det kan være en udfordring at prioritere træningen, når du føler, at du har mange forpligtelser overfor andre end dig selv. Husk dig selv på at det ikke er et egoistisk valg at træne, men en måde at tænke på dig selv. Gøre noget for netop dig! At træne giver ikke kun en fysisk gevinst i form at en veltrænet krop. Træning hjælper med at være opmærksom og holde fokus. Det hjælper din hukommelse, og det hjælper til en bedre og mere rolig søvn. Din træning støtter dig i at håndtere stress og angst, som netop kan komme på grund af en travl kalender.
Træning er DIN tid.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her