Vores Ambassadører

Citater fra stærke kvinder | Kvindernes internationale kampdag

Kvindernes internationale kampdag er det perfekte tidspunkt at holde pause, reflektere og fejre de fantastiske kvinder, der inspirerer og styrker os, når vi stræber efter at gøre verden til et bedre og mere lige sted. Vi tænkte, at hvilken bedre måde at opmuntre det på end at dele, hvad denne dag betyder for nogle af de stærke kvinder i Team Myprotein. Læs videre for støtte, inspiration og selvkærlighed.

“Identify sport as a passage of empowerment” — @imanilara

”Jeg ville elske unge kvinder at identificere sport som en passage af empowerment snarere end noget, du er tvunget til at gøre i skolen eller bare fordi du er god til det. Sport lærte mig så mange vigtige lektioner i en ung alder, som jeg har anvendt gennem hele mit liv. Ting som teamwork, selvtillid, selvværdi og vigtigheden af sundhed og velvære.”

Imani-Lara Lansiquot

“If no one’s going to speak up about it, it’s going to be me.” — @manirostom

”Jeg vil i øjeblikket klassificere mig selv som en stærk og udadvendt kvinde. Det plejede jeg ikke at gøre. Jeg tror, at jeg for ti år siden havde en helt anden personlighed. Jeg ville tænke to gange, før jeg ville sige noget, og nu er jeg ligesom ‘Hvis dette er forkert, skal nogen tale om det, og hvis ingen vil tale op om det, bliver det mig.”

“She believed she could, so she did.” — @rea_fit

”Den internationale kvindedag er en påmindelse om, at vi er fantastiske og kan gøre alt, hvad vi sætter os for. For mig betyder det empowerment, uafhængighed, styrke og så mange flere ting.”

“International Women’s Day is a chance to be part of a community” — @annabel_fitness 

”Kvindernes internationale kampdag er en chance for at være en del af et samfund, der deler lignende oplevelser, et samfund, der krydser grænserne for race, klasse og nationalitet. Det er tid til at reflektere over, hvad kvinder har opnået, og hvor meget vi vil fortsætte med at opnå i fremtiden.”

“You are capable of anything you put your mind to” — @isabellerosefit  

”Det gør mig stolt, når jeg ser kvinder blive mere selvsikre på deres fitness rejse. De begynder at tro på sig selv, hvem de er og indser, at de er i stand til alt, hvad de tænker på.”

“Be the strongest and most beautiful version of yourself, for yourself” — @izzyfitnessx 

”Hvis du ikke er i dette for dig, skal du revurdere. Vær din egen konkurrence, se op til dit fremtidige selv, sammenlign dig med dig. Det er DIG i dette, så snart din tankegang ændres til det … vil du være umulig at bryde ned.”

“If you doubted your fears instead of doubting your dreams, imagine where you would end up”. — @millyg_fit  

”Noget, der virkelig slog hjem for mig og fik mig til fuldt ud at påtage mig min mission om at tage på i vægt. En af mine drømme var at være sund, glad og have en familie i fremtiden, og det at være som jeg var før ville ikke hjælpe mig med at nå disse drømme. Jeg havde brug for at tvivle på min frygt for at gå op i vægt og bare gøre det.”

Kort fortalt

Vi håber, at disse citater har inspireret og sat et spring i din egen fremgang til denne internationale kvindedag. Fra at have tillid til at tale op, til at støtte hinanden, har disse Team Myprotein-kvinder vist, at vi kan lære meget af hinanden.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her