Vores Ambassadører

“Ingen negative bivirkninger” | Stoltman brødrene prøver veganske kosttilskud

Jeg ved ikke med dig, men når jeg forestiller mig en stærkmandskost, så forestiller jeg mig kød – masser af kød – og protein. Så forestil dig min overraskelse, da jeg fandt ud af, at Luke og Tom Stoltman, Myproteins strongman-brødre, har besluttet at skifte deres kost og kosttilskud ud med veganske substitutter i januar.

Som strong man kan enhver ændring af din kost have en enorm indvirkning på din træning. Det kan resultere i et tab af styrke eller en reduktion i energi, så det er en stor ting for brødrene at foretage en sådan ændring, især når forberedelserne til Arnolds og Britain’s Strongest Man er i fuld gang. Her håber vi, at deres veganske kosttilskud ikke gør dem svagere.

Lad os tjekke ind for at se, hvordan Tom og Luke klarer sig.

Tid til at blive vegansk

Luke er, ligesom mange andre på TikTok, vild med overnight oats. Godt nyt – det er én måde at lave veganske ændringer.

Han inkluderer økologiske chia superfrø, vegansk proteinblanding og hvid chokolade FlavDrops. Alt sammen samlet i en velsmagende beholder med overnight oats.

Anmeldelserne er inde…

“Det var faktisk ret velsmagende; jeg var ret overrasket over, hvor velsmagende det var … Det er lidt anderledes, men det smager stadigvæk af chokolade. Jeg synes, det er okay… Hvis ingen havde fortalt dig, at det var vegansk, ville du ikke vide det – det er, hvad det er, det er bare endnu en protein shake. Som Tom sagde, er proteinindholdet det samme, det er ikke noget stort problem.”

Tom har valgt at holde tingene enkle. I stedet for at tage en Impact Whey protein shake har han lavet en Vegan Protein Blend shake. Men der er én ting, der ikke er til forhandling. Det SKAL være chokolade.

“Jeg tager normalt tre scoops whey, men tre scoops af dette er nøjagtig det samme, men dette er også bedre for immunsystemet. Det ligner endda normalt protein … Det lugter godt. Vi får se på fredag, om mine smagsløg har tilpasset sig til det, men det smager bedre, end jeg troede.”

Tid til at lave nogle dødløft

Med konkurrencerne på vej er brødrene i fuld træningsmode. Det betyder dødløft. Og de roder ikke med det, idet de begge klarer mere end 20 reps på 280 kg. Vi er ikke sikre på, om lydeffekterne skyldes de veganske kosttilskud, eller om de altid har været der. Uanset hvad, er det ret tydeligt, at de er lige så stærke som altid.

Ved slutningen af uge et

“Som du kan se, har det ikke rigtig påvirket os på nogen måde, det har i hvert fald ikke gjort os mindre stærke. Det var også en virkelig hård dødløft-session… Budskabet, vi prøver at få overført er, at alle kan foretage en lille ændring, der kan gøre en stor forskel… Det har ikke været massivt anderledes. Der har ikke været nogle negative ting.”

Kort fortalt

Det er ikke overraskende for os, at FlavDrops er et stort hit hos begge brødre. Tom kan lide vaniljedråber i sin kaffe, og Luke kan lide hvid chokoladedråber i sine havregryn. Du kan virkelig ikke gå galt i byen med FlavDrops, en certificeret fan og Stoltman-favorit.

Lad os slutte af med et “top tip fra Big Tommy”:

Clear Vegan Protein er min yndlings ting. Det normale Clear Whey og det der, det elsker jeg. Det er ligesom juice. Min anbefaling: to scoops i vand, lad det stå i 10 minutter og drik det så.



Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her