Ernæring

Vores nye plantebaseret måltidskasser kan gøre dit liv 10X lettere

Vi er ikke sikre på, om du har hørt nyhederne endnu, men vores Minus The Meat Meal Kits er her, og de er klar til at gøre dit liv meget lettere. God mad, der er velsmagende, nærende og hurtig og nemt at lave. Og vi mener hurtigt og nemt, idet begge måltider kan være på din tallerken på kun 20 minutter, alt sammen med et højt proteinindhold, med 30 g pr. portion og lavt mættet fedt.

Hvad der er endnu bedre er, at de er godkendt af Vegan Society, så du ved, at de er helt plantebaserede.

Vi tog to klassikere og forvandlede dem til Chilli Non Carne og Super Spag Bol. Hver boks giver dig 2 store portioner, så vi garanterer, at du føler dig mæt.

Uanset om du er en erfaren veganer, der leder efter nogle nye måltider for at krydre dit liv, eller du er en flexitar, der leder efter lidt plantebaseret vejledning, vil vores plantebaseret måltidskasser gøre dit liv 10 gange lettere, her er hvordan …

plantebaseret måltidskasser

1. Gør madlavning enkelt

Ikke mere at frygte ved den timelange madlavning af middag på en ugedag, for ved at have nogle plantebaseret måltidskasser i skabet gør dine travle aftener lettere.

Følg de enkle trinvise instruktioner, og se din middag komme til liv. Vi har også inkluderet alle de krydderier, du har brug for, i boksen, du behøver ikke at kigge i alle dine skabe for at finde paprikaen.

2. “Fast” food, der er sundt

Vores måltidskasser kan være bogstaveligt talt “fast food”, men deres indhold er langt mere næringsstof tæt end din sædvanlige takeaway. Vi har sørget for at medtage 30 g protein pr. portion af hvert måltid samt holde mættet fedt lavt med kun 0,6 g pr. portion og sørge for, at du får nok fiber. Men uden besværet med at lave mad fra bunden.

Perfekt til ugedagene, når du kæmper for at få dig selv væk fra sofaen.

3. Hjælper dig med at undgå for meget takeaway

Hvis du prøver at være på sporet med en ny livsstil med træning eller endda bare forsøger at forpligte dig til en sundere kost, kan dovenskab undertiden være din undergang.

Dovne aftener, når du slet ikke har måltider og ikke har noget hurtigt at rasle op i skabene, kan føre til, at din lokale kinesiske takeaway bliver ringet op. Dette er alt sammen godt lejlighedsvis, men for at undgå at det sker lidt for ofte og smide dine planer for en sundere livsstil ud ad vinduet, skal du forberede dig med et måltidskasser.

Vi garanterer, at det er meget nemmere og hurtigere at smide ingredienserne og spise inden for 20 minutter end at bestille takeaway, og din krop vil også takke dig for det.

4. Gør plantebaseret madlavning let

I stigende grad ser vi, at folk går over til et plantebaseret liv. Selvom det kun er på deltid, vælger mange af os at gå grønne og spise vegetariske eller veganske måltider et par gange om ugen. Vi synes dette er fantastisk, så vi ville gøre det lidt lettere for dig at komme ind i den veganske livsstil.

Vores måltidskasser er en fantastisk introduktion til den plantebaserede verden, og hvis du ønsker at introducere et vegansk / vegetarisk-måltid i dine ugentlige måltidsplaner, er disse et godt udgangspunkt. Uden problemer med komplicerede opskrifter, uden at skulle gå ud og købe specielle ingredienser, gør vi alt det hårde arbejde for dig.

5. Sparer dig dyrebar tid

Vi har allerede nævnt denne, men det er værd at gentage den. Ingen ønsker at bruge timer på madlavning efter arbejde. Men vi vil også sikre os, at vi kommer god mad i vores krop. Så vores plantebaseret måltidskasser giver dig netop det; sund mad på 20 minutter.

Tænk på alt hvad du kunne gøre med din ekstra tid! Klem en ekstra træning ind, tag et ekstra langt bad, måske endda gøre det husarbejde, du har udsat i flere uger.

Uanset hvad du har brug for med din tid tilbage, vil du gøre dig klog i at opbevare nogle kits i dit skab, så du får din tid.

plantebaseret måltidskasser

Kort fortalt

Vores måltidskasser er klar til at opbevares i jeres køkkener nu, så vælg din yndlings smag (eller gå efter begge dele!) Og lav din mad. Vi lover, at det bliver en af de enkleste, dog velsmagende måltider, du laver!

Spar tid, hold øje med makroerne, og dyp tæerne ned i den plantebaserede livsstil. Så … hvad venter du på?

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her