Sunde Opskrifter

Bagels Til Morgenmad Med Æg & Bacon

Når du har set dette, vil vi gerne vædde på, hvad dine morgenmadsplaner er for i morgen.

Nogle gange er de bedste idéer de simpleste. Denne opskrift uden besvær bruger et par helt almindelige morgenmads-ingredienser (kan man nogensinde tage fejl af bacon og æg?), men i stedet for bare at have en bagel ved siden af, har vi taget tingene et skridt videre og faktisk fyldt dem op med gode sager.

De er fyldt med æg og ost, og det kræver kun én bid for at blive afhængig for altid. De er også nemme at mixe op med dine yndlingsprodukter – prøv at skifte baconstykkerne ud med svampe, hvis du har en grøntsag at tage højde for. Desuden kan de nemt laves i en batch for at få en lækker brunch, der med garanti er klar på samme tid. Vinder.

Til 2 personer

Ingredienser

 • 2 bagels
 • 4 baconskiver (i tern)
 • 3 æg
 • Salt og peber
 • 50 g cheddar (revet)
 • Purløg

Bagels til morgenmad

Fremgangsmåde

 1. Forvarm ovnen til 180°C.
 2. Halver først dine bagels og brug en ske til at skrabe indersiden ud, så de er udhulede, og læg dem derefter på en bageplade.
 3. Steg dine baconstykker, indtil de er gennemstegte og let sprøde. Skub dem i de udhulede bagel-halvdele, og sørg for at fordele dem jævnt.
 4. Kom æggene i en kande, smag dem godt til, og pisk dem sammen, indtil de er blandet. Hæld forsigtigt æggeblandingen i hver bagel-halvdel, og stop lige før toppen, så de ikke flyder over.
 5. Top hver bagel med rigeligt revet cheddar og et drys purløg, og lad den derefter stege i 10 minutter. Lad dem køle af i et par minutter, inden du sætter tænderne i dem – pas dog på den varme ost!
Protein Croissant French Toast | Protein Morgenmad

Sunde Opskrifter

Protein Croissant French Toast | Protein Morgenmad

Okay, så denne morgenmad er den slags ekstra, som vi alle har brug for i vores liv.

2021-04-13 17:57:27Skrevet af Lauren Dawes

Protein budding med peanut butter | Enkel og lækker morgenmad

Sunde Opskrifter

Protein budding med peanut butter | Enkel og lækker morgenmad

Har du ikke tid til at bagt havre om morgenen? Dette er den næstbedste ting.

2021-03-11 14:59:18Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 484
Totalt fedtindhold 17,5g
Total kulhydrater 44,5g
Proteiner 21,8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her