Shakes, Smoothies & Shots

3 Budgetvenlige bulking protein shakes

Winter is coming, hvilket kun kan betyde én ting indenfor fitness verdenen…

Det er nu officielt bulking sæson for mange. Det betyder, at du øger dit kalorieindtag for at nå det vigtige kalorieoverskud. At skulle spise en masse mere mad lyder i teorien rigtig godt, men for mange mennesker betyder det, at det også gå hen og  blive ret dyrt.

Heldigvis er vi forberedt med tre enkle, budgetvenlige bulking protein shakes, der ikke kun giver et lækkert boost af kalorier sammen med høj kvalitets protein og kulhydrater, men heller ikke bryder din bankkonto (kalder alle på SU, disse tre opskrifter er specielt til jer).

Faktisk har vi udarbejdet prisen pr. portion, og alle disse bulking protein shakes er under 14 DKK, samtidig med at de leverer mindst 489 kalorier (faktisk giver vores lækre peanut butter banana massive 653 kalorier pr. portion).

Vi tror ikke, du vil være i stand til at slå den værdi med alt, hvad du kan finde i supermarkedet.

For ikke at nævne, disse tre bulking protein shakes er hurtigere og lettere at passe ind i din dag end endnu en portion kylling og ris.

Ingredienser

Peanut Butter Banana:

Klassisk Chokolade:

Blåbær Boost:

Bulking protein shakes

Fremgangsmåde

  1. Til hver protein shake skal du blot tilføje alle ingredienserne til en blender og blend, indtil en helt glat og blød konsistens.

Ernæringsindhold pr. servering:

Peanut Butter Banana Shake
Kalorier 653
Kulhydrater 77g
Protein 34g
Fedt 25g

 

Klassisk Chokolade Shake
Kalorier 510
Kulhydrater 60g
Protein 34g
Fedt 15g

 

Blåbær Boost Shake
Kalorier 489
Kulhydrater 49g
Protein 29g
Fedt 14g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her