0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Sunde Opskrifter

Carb Crusher protein pandekager | Sund dessert

Har du nogensinde tænkt på at kombinere dine to foretrukne søde favoritter i én dessert, så delikate at de absolut ikke bør være sunde (men de er)?
Den tanke har vi også fået (flere gange), og vi kan glæde dig med at sige, at det nu bliver en realitet med disse Carb Crusher protein pandekager.


I tilfælde af at du endnu ikke har set eller prøvet vores Carb Crusher, så skal vi for det første lige sige, at du er gået glip af noget.
Og for det andet skal du vide, hvad Carb Crushers er for noget. De er proteinbaren, der skiller sig ud fra mængden for både deres uimodståelige smag og on-point næringsindhold.

Med kun 2,7 g kulhydrater (det er sukkeret, der sender blodsukkeret i vejret), 21 g protein af høj kvalitet og en smag, der smager som om du spiser din yndlings syndige chokoladebar, rammer Carb Crusher plet – hver gang.

Så naturligvis begyndte vi at eksperimentere med vores yndlings proteinbar.

Gør dig klar på den ultimative dekadente morgenmad, post-workout snack eller fredagshygge spise.
Lav proteinpandekager, smør dem med peanut butter og kom en Carb Crusher ind i midten. Kom det i mikroovnen og lad den lækre proteinbar smelte og voila: Carb Crusher protein pandekager

Hop direkte til næringsindholdet.

Carb crusher protein pandekager

Antal: 2 stk Carb Crusher protein pandekager

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Først moses den modne banan. Tilsæt æg og pisk sammen ved brug af en gaffel. Tilsæt nu proteinpulver og pisk indtil alt er blandet godt sammen.
  2. Dernæst placeres en non-stick pande på en medium varme og beklædes med kaloriefattig spray. Når det er varmt, hældes pandekagedejen på panden og steges i ca. 1 minut på hver side.
  3. Når pandekagerne er færdige, fjernes de fra panden og kom dem over på tallerken, der tåler mikroovn. Kom peanut butter henover, fold siderne henover Carb Crusher proteinbaren.
  4. Kom dem i mikroovnen i 20-30 sekunder indtil Carb Crusher er begyndt at smelte.

Næringsindhold
Pr. stk

Carb Crusher protein pandekager | Sund dessert

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 427kcal 171 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold19g29%
Total kulhydrater26g9%
Proteiner41g82%

Ingen post tagsMyprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert