Dessert & Snacks

Chokolade proteinpandekager med appelsin

Disse chokolade proteinpandekager pynter ethvert morgenbord, men kan også sagtens nydes som mellemmåltid og dessert. Måske endda frokost og aftensmad?

Der er bare noget helt magisk ved pandekager, og der er så mange forskellige muligheder for at lave alt mellem himmel og jord. Alt fra bananpandekager til spinatpandekager. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, og så er der jo den lækre topping, som man frit selv kan vælge mellem. Er du til peanutbutter og frugt? Eller måske mere til is og chokolade sauce?
Denne opskrift på chokoladepandekager er perfekt til dig, der har en sød tand, men samtidig ønsker en sund variant.

Chokolade proteinpandekager

Antal: Ca. 5 stk

Forberedelsestid: 5 min
Tilberedningstid: 10-15 min
Total tid: 15-20 min

Ingredienser

Chokolade proteinpandekager

Chokolade sauce

Fremgangsmåde

  1. Kom banan, chokolade proteinpulver, kakaopulver, æg, bagepulver og mandelmælk i en blender og blend indtil cremet konsistens. Hæld appelsinsaften i og rør rundt.
  2. Opvarm en lille smule kokosolie på en stegepande, og når panden er klar og varm, hæld blandingen på panden. Gentag indtil der ikke er mere af pandekagedejen tilbage.
  3. Når pandekagerne begynder at bobble på overfladen, så vend og steg på den anden side.
  4. For at lave chokolade saucen, mixes nøddesmør, kakaopulver og en smule mandelmælk sammen. Tilsæt evt lidt mere mandelmælk for at ramme den rette konsistens.
  5. Stabl chokolade proteinpandekagerne som vist på billeder og top gerne med bananskiver og bær. Hæld saucen henover og voila!

Næringsindhold for hele denne portion   

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 354
Total Fat 11g
Total Carbohydrates 29g
Protein 33g


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her