Dessert & Snacks

Gingerbread protein pandekager

Det er officielt tid til at omfavne alt, hvad der har med jul at gøre. Det betyder også, at selv dine protein pandekager får en festlig makeover. Fra traditionelle protein pandekager til gingerbread protein pandekager.

Uanset om du mestrer dine pandekageflip til fulde, eller du er lidt mere forsigtig i køkkenet, kan vi garantere, at denne opskrift er en sikker succes (i form af perfekte pandekager).

Og med kun fire enkle ingredienser er det en nem sejr til enhver ugedag.

Serveringer: 1

Ingredienser

Valgfri toppings:

gingerbread protein pandekager

Fremgangsmåde

  1. Først tilsættes banan og æg til en blender og blendes, indtil den er glat.
  2. Tilsæt protein og havre og blend igen (tilføjelse af de våde ingredienser hjælper først med at sikre, at ingen af de tørre ingredienser sidder fast i bunden af blenderen).
  3. Varm lidt olie eller smør i en mellemstor stegepande og hæld derefter ¼ af pandekage-dejen på panden. Hvis du vil have tykkere pandekager, skal du vente i cirka 15 sekunder og hæld derefter lidt mere ovenpå.
  4. Steg i cirka et minut, vend derefter, og steg i endnu et minut. Fjern det fra panden og placer på en tallerken til siden.
  5. Gentag med den resterende dej, indtil du har en stak. Top med dine foretrukne toppings på dine lækre gingerbread protein pandekager. Vi gik efter sukkerfri sirup og flødeskum.

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 471
Total Fat 14g
Total Carbohydrates 51g
Protein 39g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her