Shakes, Smoothies & Shots

Greenie | Grøn smoothie med spinat og vegansk proteinpulver

En greenie er en grøn smoothie – også kendt som grøntsagssmoothie, som er super sund. Den ser ikke bare lækker ud – den smager også fantastisk og tilfører kroppen en masse nødvendige vitaminer og mineraler.

Start din morgen med denne spinat greenie, der også er beriget med et ekstra boost protein fra vores veganske vegan blend, der tilfører en lille smule vaniljesmag som prikken over i’et.

Spinat er en fin bladgrøntsag, der indeholder A, C, E, K og B-vitamin samt kalium, calcium, jern og zink, der alle er mineraler.
Blomkål er rig på B6-vitamin, der kan være med til at styrke immunforsvaret. Derudover indeholder blomkål C-vitamin og en masse fibre.

Denne greenie er desuden også perfekt som mellemmåltid eller som en lille dessert til om aftenen, og så er den også hurtig og nem at lave.
Det har aldrig været lettere at være sund!

greenie

Antal: 1

Forberedelsestid: 5 min
Tilberedningstid: 5 min
Total tid: 10 min

Ingredienser

  • 1 frossen banan
  • 2 dl frossen blomkål
  • 2 dl spinat
  • 1 tsk. hampefrø eller chiafrø
  • 1/2 scoop active woman vegan blend med vaniljesmag
  • 1,5 dl vand
  • 1,5 dl mandelmælk

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser i en blender og blend indtil der ingen klumper er tilbage.
  2. Hæld din greenie over i et stort glas og top evt. med lidt chiafrø og kakaonibs.

Næringsindhold

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 215
Total Fat 4g
Total Carbohydrates 34g
Protein 16g


Caroline Bryant

Caroline Bryant

Forfatter og ekspert

Caroline Bryant er vores opskriftsudvikler med stor passion for det veganske. Til dagligt studerer hun biologi og kemi og arbejder som holdinstruktør i et fitnesscenter. Caroline bruger gerne flere timer i køkkenet, hvor der bliver udviklet og eksperimenteret med nye og spændende opskrifter, der ikke kun smager helt fantastisk, men også ser rigtig godt ud. Med Carolines opskrifter giver hun stor inspiration til dig, der ønsker at spise mere plantebaseret og vegansk. Læs mere om Caroline og se flere af hendes lækre opskrifter her: https://carrotline.blog


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her