Gå til hovedindhold
Sunde Opskrifter

Kaffe chokolade protein smoothie

Kaffe chokolade protein smoothie
Jennifer Blow
Forfatter og ekspert4 år Siden
Se Jennifer Blow's profil

Denne lækre kaffe chokolade protein smoothie er den perfekte proteinrige morgenmads shake til at sætte gang i enhver morgen. Hvis du er tilhænger af kaffe OG chokolade, så stop søgningen! Den ultimative protein shake er lige her.

But first... Coffee... Er du typen, der bare er nødt til at få dit kaffefix om morgen for at kunne fungere resten af dagen? Hvorfor ikke gøre din traditionelle kop kaffe lidt mere spændende og fyldt med protein? Når du først har smagt denne symfoni af kaffe og chokolade, så vil du formentlig aldrig nøjes med en kedelig kop kaffe længere.

Flydende forkælelse.. Mmm...

Antal: 1

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt alle ingredienser til en blender og blend på fuld styrke og nyd nu din kaffe chokolade protein smoothie.

Ernæringsmæssige oplysninger

Kalorier279
Total fedt3g
Kulhydrater i alt35g
Protein31g
Jennifer Blow
Forfatter og ekspert
Se Jennifer Blow's profil

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.

myprotein