Sunde Opskrifter

Mexicanske madpandekager | Sund meal prep morgenmad

Mix dine mexicanske madpandekager sammen denne søndag og spis dem til morgenmad for en ekstra god start på dagen.

Opskriften på disse sunde mexicanske madpandekager giver dig meal prep til en hel uge, så du nærmest bare kan trille ud af sengen og tage en tortilla to-go. Du tager simpelthen bare en af de mexicanske madpandekager fra fryseren og varmer den op i 2 minutter.
Du får en ultimativ sund start på enhver morgen med fornyet energi til resten af dagen.

Fordelen ved madpandekager er, at du helt selv kan bestemme, hvad der skal i af fyld. Har du lyst til chorizo? Intet problem. Har du mere smag for kylling? Jamen go for it.

Hop direkte videre til næringsindholdet.

Mexicanske madpandekager

Antal: 5 

Ingredienser

 • 150 g langkornet eller brune ris (tørvægt)
 • 100 g hakket tomater fra dåse
 • 1 stort løg (finthakket)
 • 10 medium æg eller 250 ml flydende æggehvide
 • 10 fedtfattige svinepølser (skæres ud i 1 cm tern)
 • 125 g fedtfattig cheddar
 • 250 g sorte bønner fra dåse
 • 1 tsk. havsalt, sort peber og røget paprika
 • 5 fuldkorns tortillas
 • 50 g syltet og skåret jalapenos

Fremgangsmåde

 1. Først, kog risen. Hæld risene i en stor gryde og dæk med 200 ml koldt vand og de hakket tomater. Bring det i kog og skru herefter ned på lav varme. Dæk til med et låg og lad simre i 10-15 minutter indtil risene har suget alt vandet til sig.
 2. Imens du venter på, at risene er kogt færdigt, så tilbered resten. Kom en stor, non-stick stegepande på middel til høj varme og smelt en lille smule kokosolie. Når kokosolien er smeltet, så kom finthakket løg på panden og steg i 3-4 minutter indtil de brunes.
 3. Tilføj svinepølseternene og sorte bønner på stegepanden sammen med paprika, salt og peber og steg i yderligere 3-4 minutter, til det bliver sprødt. Når det er stegt færdigt, hældes det i en skål. Sæt til side og varm op for stegepanden igen.
 4. Nu skal æggene røres. Knæk æggene i en skål sammen med en lille smule salt og peber og pisk med en gaffel. Hæld æggeblandingen på panden og steg i 3-4 minutter under omrøring, indtil du får en saftig røræg konsistens. Hæld den færdige blanding i en skål.
 5. Når alle komponenter er stegt og kogt, så er det tid til at fylde dine mexicanske madpandekager. Læg tortillas ud på en flad køkkenoverflade og opdel de kogte ris i en kort, tynd linje på midten. Tilføj pølsestykker, løg og sorte bønneblanding på toppen. Kom nu røræg, revet ost og til sidst jalapenos.
 6. Fold nu dine madpandekager. Fold først siderne henover midten, fold nu bunden op til midten. Med et fast tag rulles den foldede blanding opad og fortsæt med at rulle, indtil du har en stram madpandekage.
 7. Tid til at fryse ned. Pak hver enkelt madpandekager stramt ind i film og kom dem simpelt i fryseren.
 8. Når du er klar til at spise, så pak ud filmen og kom et viskestykke omkring og put ind i mikroovnen i ca. 2 minutter, eller indtil den ønskede temperatur opnås. Tilføj evt. 1/2 avocado og lidt spicy sauce når madpandekagen er opvarmet.

Nyder du denne mexicanske madpandekage opskrift? Så prøv også vores andre lækre opskrifter her.

Nu der er styr på din morgenmad, så prøv denne opskrift til frokost.

Næringsindhold
pr. madpandekage

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 557
Total Fat 11g
Total Carbohydrates 57g
Protein 53g

 


 Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her