Sunde Opskrifter

Mike Thurstons omelet til morgenmad | Protein morgenmad

Mike Thurston spiser denne omelet til morgenmad hver dag, så det må altså kunne noget helt specielt.

Det er en velkendt kendsgerning i fitnessverdenen, at din træning kun er en del af billedet, når det gælder fremskridt – meget af det hårde arbejde sker også i køkkenet. Du kan være sikker på, at en maskine som Mike Thurston har sin ernæring i skak såvel som hans træning. Du får ikke abs som sådan fra sit-ups alene, stol på os.

Vi vidste, at han ville have et par overdådige opskrifter i ærmet, så vi bad ham om at løfte sløret på sin morgenmad. Hans omelet til morgenmad er alt, hvad vi forventede fra en muskelopbyggende bro’. Den er absolut fyldt med protein og leverer over 37 g i en portion.

Det er også en god måde at få et par grøntsager tidligt på dagen, herunder en sund håndfuld spinat, som ifølge Mikes egne ord er “mest acceptabelt, når det er i denne form”. Du kan nemt bytte dine egne favoritter, hvis du foretrækker det (eller bare noget i køleskabet, der virkelig skal bruges op), og du kan også justere antallet af æg, så de passer til dine egne mål.

Har du lyst til at give det en chance? Get crackin’

Serveringer: 1

Ingredienser

 • 4 hele æg
 • 1 æggehvide
 • 1 fed hvidløg (hakket)
 • ½ løg (hakket)
 • 2 strimler bacon (hakket)
 • Håndfuld cherrytomater
 • 1 tsk. hakket dild
 • Håndfuld spinat
 • Madlavningsspray med lavt kalorieindhold
 • Sukkerfri sauce (BBQ) til servering

omelet til morgenmad

Fremgangsmåde

 1. Forvarm din grill til 180° C.
 2. Til at begynde med knækker Mike 4 hele æg i en skål sammen med 1 æggehvide. Du er velkommen til at justere dette på linje med dine egne makroe dog. Pisk æggene sammen, indtil du har en godt kombineret blanding, og sæt den til side.
 3. Spray lidt madlavningsspray med lavt kalorieindhold i en stor non-stick gryde over middel varme, tilsæt derefter hvidløg og løg. Steg i et par minutter, tilsæt derefter hakket bacon og kog i yderligere 3-4 minutter.
 4. Tilsæt derefter de hakkede tomater, dild og spinat. Kog i et par minutter under konstant omrøring, indtil spinaten er faldet sammen. Hæld æggeblandingen i gryden.
 5. Kog ved lav varme i et par minutter og overfør derefter til grillen i 10 minutter. Du sigter mod en solid top og bund, men et dejligt klæbrig center til din omelet.
 6. Fjern fra grillen og server med masser af BBQ sukkerfri sauce til at dyppe i.
Rate My Fridge Med Mike Thurston | Episode 2

Vores Ambassadører

Rate My Fridge Med Mike Thurston | Episode 2

FInd ud af hvad Mike kommer i sin maskine af en krop.

2021-02-11 12:44:15Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 387
Totalt fedtindhold 19g
Total kulhydrater 13g
Proteiner 37,2g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her