Sunde Opskrifter

3 opskrifter til morgenmad med højt proteinindhold

Morgenmaden kan virkelig make or break din dag, så start stærkt med en af disse lækre opskrifter med højt proteinindhold.

Online coach og Myprotein-atlet Em Ricketts er ikke kun dedikeret til sin træning – hun er også seriøs med hensyn til at give sin krop den bedste ernæring. Hun er kendt for sine utroligt sunde madlavnings- og bageidéer, så vi bad hende om at dele 3 af sine yndlings morgenmadsprodukter med højt proteinindhold. Det er unødvendigt at sige, at hun ikke skuffede os.

Hun har ramt plet med disse klassiske opskrifter – kanel-krydret havregryn, blåbærpandekager og en simpel bær-smoothie (perfekt til dem, der normalt skynder sig ud af døren med få sekunder til overs).

Du kan stole på, at disse hurtige og nemme opskrifter holder dig mæt hele morgenen med en sund dosis protein og kulhydrater til at give brændstof til dine aktiviteter.

Prøv dem nu!

1. Kanel-krydret æble protein havregryn

Det lyder måske vinteragtigt, men kanelelelskere vil være enige om, at det er en smagskombination, der kan bruges hele året rundt og smager godt 365 dage om året. Og du kan ikke slå en skål grød til at holde dig i gang indtil frokosttid.

Ingredienser

Fremgangsmåde

 1. Først laver Em sin grød ved at opvarme havregryn og vand i en gryde på kogepladen ved middelvarme. Rør konstant rundt, indtil de er kogt (ca. 3-5 minutter). Tag den af varmen, og lad den køle af i 1-2 minutter.
 2. Når grøden er afkølet, røres Impact Whey Protein i, indtil den er blandet. Hvis du kan lide den super kanelagtig som Em, kan du også tilsætte endnu en teskefuld kanelpulver her.
 3. Servér i en skål, top med hakket æble, en klat peanut butter og kanel til at støve op med. Lækkert.
Kalorier Kulhydrat Protein Fedt
464 67.7g 31.2g 9.4g

2. Proteinpandekager med blåbær

På dage, hvor du har lidt mere tid til at bruge på morgenmad, er pandekager et must. Der er bare noget ved at dryppe sirup over en frisk stak, der er uimodståeligt.

Vores Protein pandekage mix gør det endnu nemmere at nyde perfekte pandekager uden besvær og med meget lille indsats. Desuden indeholder hver portion hele 34 g protein – det er en god start på en god start.

Ingredienser

Fremgangsmåde

 1. Tilsæt 2 scoops Protein pandekage mix til en skål eller kande og bland med vand, indtil du har den ønskede konsistens (den skal være flydende nok til at hælde).
 2. Varm lidt olie eller kaloriefattig madlavningsspray op i en stegepande ved middelvarme, og når den er varm, hælder du din pandekagedej ud i små cirkler. Du bør få mindst 3-4 mellemstore pandekager. Steg i et par minutter, indtil de er gyldenbrune, og vend dem derefter.
 3. Når de er kogt, skal du stable dine pandekager i en stak og derefter toppe dem med friske blåbær og dryppe med rigelig ahornsirup. Hvis du holder øje med dit sukkerindtag, bør du helt sikkert tjekke vores sukkerfri sirup ud for et sødt alternativ.
Kalorier Kulhydrat Protein Fedt
285 26.1g 37.7g 3.3g

3. Bær protein smoothie

Enkel, effektiv, lækker – sådan vil vi beskrive denne morgenmadssmoothie. Nogle dage har du bare ikke tid eller energi til faktisk at lave noget, og det er helt fint. Du kan stadig give din krop næring til alle de vigtige næringsstoffer, bare i en sød og enkel proteinsmoothie som denne.

Em har valgt en klassisk bær- og banankombination, men den kan faktisk bruges med enhver frugt eller smag af Impact Whey Protein, som du har i skabet.

Ingredienser

 • 1 scoop Impact Whey Protein (Naturlig jordbær)
 • 1 kop frosne hindbær
 • 1 banan
 • 1 spsk. chiafrø
 • 300 ml mandelmælk

Fremgangsmåde

 1. Tilsæt alle ingredienserne i en blender og blend dem, indtil de er jævne og uden klumper. Nyd den med det samme eller hæld den i en shaker, så du kan tage den med dig på farten.
Kalorier Kulhydrat Protein Fedt
401 58.6g 25.6g 9.5g

 Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her