Sunde Opskrifter

Peri kylling og BBQ steak quesadilla meal prep

Har du lyst til både kylling og steak? Så prøv denne opskrift på quesadillas med kylling og flank steak og en masse creamy ost på toppen!
Meal prep er gjort endnu mere delikat med Sukkerfri Peri Peri og Sukkerfri BBQ Sauce.

Hop direkte til næringsindhold.

Antal: 8 portioner
Forberedelsestid: 20 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

 • 3 kyllingebryst fileter
 • 100 ml Sukkerfri Peri Peri Sauce
 • 1 tsk. Kokosolie
 • 450 g flank steak
 • ½ tsk. Salt og peber
 • 3 blandede peberfrugter (skåret i lange strimler)
 • 2 rødløg (skåret i lange strimler)
 • 12 fuldkorns tortillas
 • 500 g kogte brune ris
 • 100 ml Sukkerfri BBQ Sauce
 • 250 g Fedtfattig ost

Peri kylling

Fremgangsmåde

Tilberedning af kylling:

 1. Mariner kyllingebryst i halvdelen af Sukkerfri Peri Peri Sauce i ca. 30 minutter. Når de er marinerede, kom en stor stegepande på middel-høj varme. Tilsæt en lille smule kokosolie og lad smelte. Tilsæt kyllingebryst. Vend lejlighedsvis efter 10-12 minutter, eller indtil den er kogt igennem. Placer på et skærebræt for at afkøle og trevl derefter med to gafler.

Tilberedning af steak:

 1. Kom krydderi på din bøf, som du bedst kan lide det, og kom på en varm stegepande. Steg indtil din præference af kødet. Vi anbefaler medium til flank steak (3 ½ minutter på hver side. Når det er stegt, tag af panden og kom på et skærebræt på at hvile.

Tilberedning af grøntsager:

 1. Tilsæt de skåret rødløg og blandede peberfrugter til panden med en lille smule salt og peber. Steg indtil de bliver bløde og karamelliseret. Ca. 10 minutters tid.

Opbygning af quesadilla:

 1. Læg tortilla wraps henover en bageplade – ligeligt fordelt. Sørg for at de overlapper hinanden, så der ikke er mellemrum imellem. Gem 2-3 tortilla wraps til toppen.
 2. Start med at tilføje de kogte brune ris og spred det jævnt henover. Kom nu peberfrugter og løg over og tilsæt nu de trevlede kyllingestykker i den ene halvdel og flank steak i den anden halvdel. Hæld mere Sukkerfri Peri Peri over kyllingen og Sukkerfri BBQ Sauce over flank steak.
  Dæk alt til med fedtfattig ost – og vær endelig ikke nærig med osten!
 3. Brug nu de resterende tortilla wraps og lav et låg uden mellemrum. Sørg for at det er helt tildækket. Tyng nu alt ned ved at bruge en tung pande, så det sætter sig.
 4. Kom i en forvarmet ovn på 180°C i 15-20 minutter.
 5. For at servere, skær 8 lige store stykker og pak stramt ind i sølvpapir. Meal prep klaret! Fryses i op til 2 måneder.

Næringsindhold
pr. servering

Peri kylling og BBQ steak quesadilla meal prep

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 541kcal 117 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold13g20%
Total kulhydrater55g18%
Proteiner50g100%


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her