Dessert & Snacks

Protein græskarpandekager | Brunch opskrift

Disse protein græskarpandekager er det perfekte valg til en efterårsbrunch.

Det er officielt den uhyggelige årstid, og det virker som om alle har været ude og plukke deres græskar frisk fra plænen og blive kreative med at udskære. Med hjælp fra @healthy_floflo serverer vi den perfekte brunchopskrift til at bruge indholdet af græskarne til noget godt.

Disse proteinrige græskarpandekager er ideelle til at sparke Halloween-weekenden i gang – Stak dem op, og få dit sødmefix med masser af sirup.

Antal: 1

Ingredienser


Fremgangsmåde

  1. Tilsæt havregryn, bagepulver, græskarkrydderi, proteinpulver, græskarpuré, æg, mælk og vanilje Flavdrops i en blender og blend til en jævn masse. Alternativt kan du tilføje dine ingredienser til en skål eller kande og blende med en stavblender.
  2. Varm lidt kaloriefattig madlavningsspray op i en gryde ved middelvarme. Når det er varmt, hælder du lidt af pandekagedejen i gryden og steger den i et par minutter på hver side. Tag dem af panden, og gentag med den resterende dej, indtil den er brugt op.
  3. Stabl dine pandekager, og top dem med en klat græsk yoghurt, rigeligt sirup og et drys græskarkerner.
Plantebaseret protein pandekager med græskar

Sunde Opskrifter

Plantebaseret protein pandekager med græskar

2018-11-26 08:34:58Skrevet af Jennifer Blow

Sunde krydrede firkantede græskarkager

Sunde Opskrifter

Sunde krydrede firkantede græskarkager

Hokus Pokus. Græskar i fokus.

2021-10-25 17:39:05Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 541
Totalt fedtindhold 14g
Total kulhydrater 64g
Proteiner 38g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her