Shakes, Smoothies & Shots

Protein iskaffe shake med chokolade & kokos

Denne protein iskaffe shake opskrift er en absolut vinder. Især nu når sommeren er lige rundt om hjørnet.

Glem alt om at få dit iskaffe fix fra en café, for hvorfor betale overpris for en fancy iskaffe, når du nu helt selv kan lave din egen? Derudover er denne protein iskaffe også et noget sundere alternativ til caféernes sukkerbomber.

Vi synes, at ved at lave din egen lækre chokolade kokos protein iskaffe derhjemme, er en meget bedre ide. På blot få minutter har du en iskold, cremet shake, der ikke kun er forfriskende, men også pakket med imponerende 21 g protein og kun 188 kalorier pr. servering.

Uanset om du har lyst til at mixe din morgenshake op eller har brug for noget forfriskende som post-workout, så er denne opskrift på den ultimative protein iskaffe vejen frem!

Plus, der er masser af plads til at eksperimentere med andre ingredienser, hvis du føler dig lidt eventyrlysten. Du kan prøve at tilføje en halv banan for ekstra boost at naturligt sukker og kalium. Du kan også prøve med peanut butter for ekstra forkælelse og sunde fedtstoffer.

Hop direkte til næringsindholdet her.

Antal: 1

Ingredienser

Valgfri toppings:

protein iskaffe shake

Fremgangsmåde

  1. For at få din protein iskaffe shake, skal du blot komme isen, kaffe, kokosmælk og proteinpulver i en blender. Blend indtil blandingen er glat og har en slushy konsistens.
  2. Serveres ved at hælde i et højt glase og top gerne med flødeskum og en smule flødekaramel sirup. Læn dig tilbage og nyd en iskold forfriskning.

Næringsindhold

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 188
Total Fat 6g
Total Carbohydrates 10g
Protein 21g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her