Sunde Opskrifter

Kæmpe protein kanelsnegle uden mælk

Disse kæmpe kanelsnegle er helt uden mælk, og lige hvad du har brug for som en yderst delikat forkælelse, som rent faktisk passer ind til din sunde kost.

Kanelsneglene er uden raffineret sukker, højt proteinindhold og totalt mælkefri samt veganervenlige.

Hop direkte til næringsindholdet.

Kæmpe kanelsnegle

Ingredienser

Dej:

Fyld:

 • 70 g pekannødder
 • 2 mellemstore modne bananer
 • 6 Medjool dadler (fjern sten)
 • 1 spsk. Stødt kanel

Mælkefri cream cheese glasur:

 • 1-2 spsk. Mandelmælk
 • 100 g vegansk flødeost

Fremgangsmåde

 1. Lav først dejen. Varm mandelmælken til det lige bliver varmt. Når det er varmt, hældes det over i en lille skål sammen med tørgær og sukkerfri sirup. Sæt til side i ca. 5 minutter.
 2. Hernæst laves hørfrø ”æg” ved at tilsætte 3 spsk. vand til 1 spsk. hørfrø og lad stå i et par minutter. Hørfrøene suger vandet til sig, og dette vil holde kanelsneglene sammen.
 3. Nu kombineres fuldkorsmel, vegan protein blend, kanel og smeltet kokosolie sammen i en stor skål. Rør rundt og hæld gradvist tørgær blandingen oveni. Hæld den endelige blanding henover en overflade (evt. bare bordpladen) med mel strøet henover og ælt i ca. 20 sekunder. Kom den æltede dej-kugle i en skål og dæk med et viskestykke. Sæt et varmt sted for at lade dejen hæve til dobbelt størrelse i omkring en time.
 4. Lav fyldet. Blend nødder, bananer og dadler sammen indtil helt glat og blød konsistens.
 5. Når dejen har hævet til dobbelt størrelse, forvarm ovnen til 180° Tilsæt en smule mel på en stor overflade og rul dejen ud i en rektangel. Ca. 20×40 cm
 6. Spred fyldet godt fordelt henover dejen og rul nu dejen fra den korte ende i en stram rulle. Skær i 8-10 stykker. Sæt stykkerne på en opsmurt bageplade (20×20 cm). Dæk nu over med et viskestykke og lad stå i ca. 20 minutters tid.
 7. Bages herefter i 25-30 minutter indtil de er gyldne. Tillad at køle ned inden glasuren kommes over. Ellers sætter det sig ikke.
 8. For at lave din glasur blandes vegansk flødeost og mandelmælk sammen. Tilsæt en lille smule sukkerfri sirup, hvis du har en ekstra sød tand. Dæk nu toppen af dine kæmpe kanelsnegle med glasuren.

Næringsindhold
pr. kæmpe kanelsnegle

Kæmpe protein kanelsnegle uden mælk

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 270kcal 99 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold11g17%
Total kulhydrater30g10%
Proteiner13g26%


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her