0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Sunde Opskrifter

Snaskede protein brownies | Den bedste opskrift

Disse snaskede protein brownies er super nemme at lave. Du vil have mixet dem op på nul komma fem. Du tager simpelthen blot en skål, tilsætter dine ingredienser og kommer dejen i ovnen for en lynhurtig, sund, proteinrig snack.

Hop direkte til næringsindholdet.

Antal: 8 brownies

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Total tid: 20 minutter

Ingredienser

Protein brownies

Fremgangsmåde

  1. Forvarm din ovn på 150˚C/170˚C ved varmluft. Beklæd en Line an 20 cm firkantet bageplade med bagepapir.
  2. I en mellemstor skål piskes æggene. Mos avocadoen og bland indtil blandingen er klumpefri.
  3. Hæld sukkerfri sirup i. Tilsæt kakaopulver og bland godt sammen. Herefter hæld mel og whey protein i blandingen. Rør godt rundt. Tilsæt nu chokolade ved at brække det op i små stykker og bland godt rundt.
  4. Hæld nu blandingen i bagepladen. Ligeligt fordelt. Bages i 15-20 minutter (15 minutter for snaskede brownies og 20 minutter for mere faste brownies).
  5. Når tiden er gået, så tillad at køle ned i 30 minutter. Skær i 16 firkanter og server.

Næringsindhold
pr. protein brownie

Snaskede protein brownies | Den bedste opskrift

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 151kcal 72 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold8g12%
Total kulhydrater12g4%
Proteiner7g14%

Ingen post tagsJennifer Blow

Jennifer Blow

Forfatter og ekspert

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.