Sunde Opskrifter

Low carb Thai nudelsalat med butterfly kylling

Denne farvestrålende, næringsrige og sunde Thai nudelsalat med kylling er den perfekte low-carb opskrift. Den holder dig godt mæt på sunde ingredienser, når du forsøger at holde øje med dit kalorie- og kulhydratsindtag.

Vores Zero Noodles indeholder kun 7 kalorier og 0,1 g kulhydrat per 100 g. Undrer du dig over, hvor dette er muligt? Nudlerne er lavet af konjacmel. Et naturligt vandopløseligt fiber fra konjac rod, der er videnskabeligt bevist at bidrage til vægttab.

Nudlerne skylles og koges i et minut i mikroovnen eller to til tre minutter på en pande.

Hop direkte til næringsindholdet.

Thai nudelsalat

Type: Asiatisk

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Toptal tid: 30 minutter

Antal: 4 serveringer

Ingredienser

Nudelsalat:

 • 2 kyllingebryst
 • 1 tsk. Kokosolie
 • ½ Savoykål skåret i strimler
 • ½ Rødkål skåret i strimler
 • 50 g revet gulerod
 • ½ bundt koriander (stilke og blade)
 • ½ bundt forårsløg
 • 150 g kogte edamamebønner
 • 75 g cashewnødder
 • 400 g Zero Noodles

Dressing:

 • 1 spsk. Soyasauce
 • 1 spsk. Hvidvinseddike
 • 2 tsk. Sesamolie
 • 50 ml olivenolie
 • 1 tsk. Salt
 • 1 tsk. Peber

Fremgangsmåde

 1. Først, sæt en non-stick stegepande på middel til høj varme. Tilsæt en teske kokosolie og tillad panden at varme helt op.
 2. Butterfly dine kyllingebryst ved at komme dem på et skærebræt og læg håndfladen ovenpå. Brug en stor, skarp kniv til at skære ind i en af siderne af kyllingebrystet. Stop med at skøre lige inden kniven er nået hele vejen igennem. Fold brystet ud til en sommerfugl. Gentag med det andet kyllingebryst.
 3. Steg kyllingen på hver side i 3-4 minutter, eller indtil den er kogt igennem. Når de er kogt, skal du fjerne og lægge til side, indtil du er klar til at bruge dem.
 4. Hold panden på varmen og tilsæt cashew nødderne. Rør rundt i nødderne ofte, indtil de bliver gyldenbrune og ristede, omkring 7-8 minutter. Sæt til side når de er en ristede.
 5. Mens du venter, skal du forberede dine grøntsager. Skær kålene ved at skære bunden af stilken og fjerne de yderste blade. Skær dem i kvarte og i tynde strimler. Skræl og rist gulerødderne, hak forårsløgene i 1 cm skiver (fjern enderne) og skær korianderblade og stilke i små stykker, men vær varsom med ikke at mase dem.
 6. Nu er det tid til at tilberede nudlerne. Dræn vandet fra posen og skyl nudlerne under koldt vand. Varm nudlerne i en gryde i 2-3 minutter eller i en mikrobølgeovn i 1 minut.
 7. Herefter rystes alle ingredienserne sammen i et glas, indtil de er godt kombineret. derefter alle ingredienserne i en krukke, indtil de er godt kombineret.
 8. Kom nu alle salat ingredienser, herunder nudler i en stor skål. Hæld over med dressing og server.

Næringsindhold
Pr. portion

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 390
Total Fat 26g
Total Carbohydrates 13g
Protein 26g


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Forfatter og ekspert

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her