Sunde Opskrifter

Varm kakao med whey protein

Varm kakao er lig med vinterhygge. Denne opskrift byder på en super tyk (på den lækre måde) og cremet konsistent og er lige noget, der varmer dine vinterdage op.

Når det gælder varm kakao, er Niall Kirkland ikke til at tage fejl af. Denne varme vinter- og hygge drik er rig og smager fuldstændig overdådigt, og den er fyldt med sød, chokoladesmag og masser af protein.

Tricket til at holde den perfekte konsistens er at ryste proteinet og mælken først og derefter opvarme den forsigtigt og gradvist, mens du pisker hele tiden. Og hvis du kan lide den tyk, er Nialls trick at tilsætte lidt majsmel til blandingen. Lækkert.

Den er helt ideel til en pause midt på formiddagen eller som en treat efter middagen på kolde aftener, og du vil absolut vende tilbage til denne her hele vinteren, tro os.

Portioner: 1
Forberedelsestid: 2 minutter
Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

Til servering: let piskefløde

varm kakao

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt først whey protein og mælk i en shaker og ryst, indtil det er glat og uden klumper.
  2. Overfør din protein shake til en gryde, og tilsæt derefter kakaopulver og maizena, og pisk det hele sammen. Tilsæt derefter appelsinskal og en knivspids salt, og pisk igen.
  3. Begynd at opvarme gryden meget forsigtigt på en lav-/mellemstor pande, og pisk konstant den varme chokolade, mens den koger. Pas på ikke at overophede, da blandingen meget let kan brænde på og blive klumpet. Varm i ca. 3-4 minutter, indtil den er tyknet.
  4. Server straks og top med let piskefløde.

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 193
Totalt fedtindhold 6g
Total kulhydrater 10g
Proteiner 23g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her