Træning

Få det meste ud af dit træningsudstyr | Alt fra flydende kalk, elastikker og foam roller

Innovativt træningsudstyr er eksploderet i fitnessindustrien med det mål at forbedre al slags træning. Men kan de rent faktisk hjælpe dig med din træning? Og hvordan virker de helt præcis?

Træningsudstyr

Træningselastikker

Anvendes bedst til: Full body og assistanceøvelser, såsom assisterede pull-ups (bind træningselastikkerne om knæene i en pull-up position for at støtte dig, når du hæver dig selv).

Sådan anvendes de: Et eksempel inkluderer at anvende træningselastikker istedet for håndvægte, når du udfører ‘double-arm bicep curls’:

Træningselastikker er gode til at isolere musklerne og fokusere på mindre muskelgrupper derhjemme eller på farten. Vores Myprotein Træningselastikker er ekstra stærke og lange træningselastikker der er idéelle til intens træning.
Brug derhjemme eller i fitnesscentret til kropsvægtsøvelser; vægtassisterede pull-ups er en god måde at træne overkroppen uden brug af maskiner. Tilgængelig i fem forskellige farver, med varieret modstand.

Flydende Kalk

Anvendes bedst til: En lang række træningsarter herunder gymnastik, vægttræning, golf, klatring og funktionel træning.

Sådan anvendes det: Hæld en smule på hænderne for at forbedre dit greb.

Fordelene ved at anvende kalk under træning er bredt kendte; kalk forbedrer greb og reducerer sved. Vores flydende kalk er praktisk, kan let transporteres og efterlader ikke pletter på udstyr eller tøj. Egnet til en lang række træningsarter, fra vægtløftning og klatring til gymnastik og golf, det er den perfekte mulighed for at prøve noget nyt!

Polstrede Lifting Straps

Anvendes bedst til: Støtte grebet ved tunge løft f.eks. dødløft.

Sådan anvendes de: Vikl sikkert omkring håndleddene for at støtte ved løft af tunge vægte.
Håndledsstropperne er særligt nyttige for styrkeløftere og dem der tager del i regelmæssig tung træning. Efter en hård træning kan dit greb svækkes – polstrede lifting straps kan hjælpe ved at give et stærkere greb og derved tillade en længere og mere effektiv træning.

Foam Roller

Anvendes bedst til: Restitution: at lindre muskelsmerter efter træning.

Sådan anvendes den: Perfekt til at løsne stramme muskler op, for eksempel stramme lårmuskler efter ben dag:

Vores Myprotein Foam Roller er lavet af EVA skum af høj tæthed, så den vil bevare sin form i årevis. Idéel til at udglatte ømhed og smerter efter hård træning. Perfekt til fysioterapi og muskel rehabilitering. Bør ikke kun anvendes til at afslappe ømme muskler efter pilates eller yoga, al træning bør efterfølges af udstrækning og restitutionsforsøg for at forbedre muskelkompositionen og ydelse.

Læder vægtløftningsbælte

Anvendes bedst til: At støtte din ryg under træning.

Sådan anvendes det: Bær dette bælte under intens, hård træning for støtte og øge præstationsevnen – bæltet bør sidde stramt omkring taljen.

Vores førsteklasses vægtløftningsbælte er designet til at støtte din ryg og core under tunge træninger. Lavet af holdbart materiale af højeste kvalitet og er tilgængelig i otte forskellige størrelser. Dette bælte er et must have for enhver styrkeløfter. Vægtløftningsbælter er ikke kun til de tunge løft, men kan også forbedre din form og holdning når du træner, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver begynders sportstaske.

Kinesiologi Tape

Anvendes bedst til: Fastholdelse af kropsholdning, støtte sårede muskler og led, forsinke træthed.

Sådan anvendes det: Sæt tapen på det problemramte område og områder, hvor ekstra støtte behøves.
Kinesiologi tape er en nødvendig træningspartner. Designet til at løfte huden væk fra musklen og bindevæv for at formindske trykket på området og fremme blodgennemstrømningen; forsinke træthed og fremskynde restitution.

Lavet af 95% bomuld og 5% spandex, med en akrylbase og medicinsk tape lim, der er stærk, men skånsom mod huden! Anvend denne tape til at skærpe din træning og forbedre din forståelse af din holdning og kropsposition.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her