Træning

Ultimativ gave guide | Gaver til personlige trænere

Fra top-of-the-range kit til den ernæring, de har brug for til at drive gennem de mørke træningssessioner denne vinter, har vi lavet den ultimative gaveliste for personlige trænere.

1. Impact Protein Bars

Vores Impact Protein Bars er spækket med protein og smag, og er den perfekte måde at opgradere din snacking på. De er i tre lag karamel med lavt sukkerindhold, og har crunchy crispies på toppen og overtrukket med chokolade – perfekt til at tilfredsstille din søde tand og støtte op om din træningsrutine.

Vi har dækket din ernæring, så det eneste du skal tænke på er, hvilken smag du vil prøve først.

2. Training Collection

Træningskollektionen er inspireret af gammeldags sportstøj og er designet til at være både holdbart og stilfuldt, så det er det sæt, de vil have lyst til at have på hver dag. De kan presse sig selv og deres klienter til det yderste og vide, at deres sæt vil følge med. Med alt fra leggings til joggere og sports-bh’er er der noget til enhver session.

3. Metal Shaker

Sæt niveauet op for deres hydrering med Metal Shaker. Med sit robuste ydre og låg med skruelåg i rustfrit stål er denne flaske bygget til at kunne holde til at holde til dag efter dag i fitnesscenteret, i parken eller hvor de ellers træner.

4. Resistance Bands

Et dagligt syn i enhver PTs træningstaske, resistance bands er perfekte til træninger af klienter, uanset hvor de er. Kommer i forskellige modstandsniveauer fra 2-54 kg, vil de være i stand til virkelig at teste deres klienter af i en belastning af forskellige måder med disse.

5. Gym Holdall

Med alt det kit det tager at være en god PT, vil de med tiden få brug for en anstændig taske til at bære det væsentlige i. Uanset om det er alle deres snacks til at klemme ind mellem kunder eller ekstra lag til de udendørs bootcamps, har denne holdall plads til det hele. Med en vandafvisende base er den perfekt designet til at blive kastet rundt udenfor. Der er også en lomme stor nok til deres sko og en indvendig lomme til deres værdigenstande.

6. Seamless Snood

Træning udendørs gennem vintermånederne kan være hård. Gør dem lettere med denne fleece snood ved at holde de iskolde morgener ud. Med en snor for at holde det på plads, uanset hvor meget de springer om, vil det holde dem varme.

7. Layered Bar

Vi ved, at det kan være svært at tanke op mellem klienterne, men denne proteinbar vil sikre, at de er klar til at gå i gang igen lige efter. Højt proteinindhold og lavt sukkerindhold, vil du hjælpe med at holde deres muskel pump og give dem en følelse af mere mæthed i længere tid. De lækre smagsoplevelser er hovedårsagen til, at dette er vores mest populære snack – de vil se frem til deres pause mere end nogensinde før med denne bar i sigte.

8. THE Pre-Workout+

Få dem pumpet i gang for de tidlige morgentimer med Pre-Workout+. Vi ved at det at stå op, før fanden får sko på, kan være temmelig hårdt, så hjælp dem op og i gang med vores mest kraftfulde pre-workout blanding nogensinde. Med faseinddelt frigivelse beadlets for ekstra koffein, vil denne pre-workout holde dem pumpet gennem selv de længste sessioner.

9. Clear Whey Isolate

Clear Whey Isolate har vundet prisen “The Best Sports Nutrition Product” ved European Specialist Sports Nutrition Awards 2019 og er et must-try. Denne protein shake, der er let at blande, er et saftigt alternativ til deres sædvanlige protein shake, hvilket gør den perfekt til at forfriske og rehydrere både under og efter træning, samtidig med at den øger deres proteinindtag for at kickstarte restitutionen. Med 20 g protein pr. portion og 12 velsmagende smagsvarianter, vil de helt sikkert elske denne tilføjelse til deres trænings- og ernæringsrutine.

10. Energy Bites

Er energien ved at være brugt op henad dagen? Så er disse små lækre bites helt perfekt at tage imellem klienterne. En hurtig snack for god energi.

Vores lækre snack er en praktisk kilde til protein og fibre og er beriget med plantebaserede ekstrakter som maca og guarana.

Kort fortalt

Forkæl alle PT’ere dette år. De fortjener det virkelig!Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her