Træning

Hjemmetræning | 20 Minutters build muskeltræning

Vores hjemmetræning er her for at hjælpe dig med at holde dig på sporet med dine fitness mål. Selv når træningscentrene ikke er en mulighed. Uanset om du er helt ny eller en veteran for en pulserende omgang træning, er disse træningspas perfekt til alle niveauer af evner.

Denne gang har vi teamet op med parret Mark Ross & Jessica Layla til at presse dig igennem en 20-minutters build muskeltræning. Helt ideel at udøve sammen med en træningskammerat, hvis du er heldig nok til at have en!

Hvis du er solo-isolerende skal du ikke bekymre dig. Du kan bestemt stadig involvere og engagere dig fuldt ud. Du kan altid få en ven til at tilslutte dig virtuelt i stedet for.

Mark er en Barry’s Bootcamp-træner og livsstilscoach, og hans forlovede Jessica er træner og en kvindelig transformations coach – så det er sikkert at sige, at de ved en ting eller to om, hvordan man udfordrer din krop og opbygger styrke.

Intet udstyr kræves, bare gear op og gør dig klar til at svede!

Hjemmetræning | 20 Minutters HIIT Træning

Træning

Hjemmetræning | 20 Minutters HIIT Træning

Brug for en omgang HIIT træning? Prøv denne på 20 minutter.

2020-04-04 06:48:34Skrevet af Isaac Syred

14 Brystøvelser med og uden udstyr du kan lave hjemme

Træning

14 Brystøvelser med og uden udstyr du kan lave hjemme

Hvis du troede, at du havde brug for et træningscenter for at pumpe dine pecs op, så tro om igen.

2020-04-08 04:50:00Skrevet af Chris AppletonLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her