Træning

Hjemmetræning | 30-Minutters Vinyasa Flow Yoga

Vores hjemmetræning er her for at hjælpe dig med at holde dig på sporet med dine fitness mål. Selv når træningscentrene ikke er en mulighed. Uanset om du er helt ny eller en veteran for en pulserende omgang træning, er disse træningspas perfekt til alle niveauer af evner.

Denne uge samarbejder vi med den utrolige Claudia Mirallegro for at bringe dig igennem denne 30-minutters yoga-stretch-træning. Det kan godt være, at det foregår i et langsommere tempo, end du er vant til, men det er lige så udfordrende. Stol på os.

Det er dejligt at blande din rutine sammen med en række discipliner, der arbejder din krop på forskellige måder. Denne Vinyasa flow er ideel til at strække dine muskler og frigive spændinger i hele din krop.

Gør dig klar til at slappe af i dit sind og arbejd på din fleksibilitet. Alt hvad du behøver er en måtte.

Hjemmetræning | 20 Minutters HIIT Træning

Træning

Hjemmetræning | 20 Minutters HIIT Træning

Brug for en omgang HIIT træning? Prøv denne på 20 minutter.

2020-04-04 06:48:34Skrevet af Isaac Syred

Hjemmetræning | 20 Minutters build muskeltræning

Træning

Hjemmetræning | 20 Minutters build muskeltræning

Team op og lav denne muskelopbyggende træning.

2020-04-08 13:47:03Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her