Træning

5 must have træningstilbehør der holder dig på sporet

At have det bedste træningstilbehør hjælper dig med at have de bedste træningssessioner. Tiderne har dog ændret sig, og nyt gear er blevet vigtigt fremover.

Så hvad skal du hente til dine fremtidige sessioner?

5 must have træningstilbehør

1. Face Mask

Masker er for nogen blevet et nyt træningstilbehør – både for at forblive i form og sund.

Hvis du vil få en, kan du lige så godt få en til at gå med resten af dit fitnessudstyr. Vi har for nylig frigivet vores nye filtrerede masker, der hjælper dig med at træne sikkert, indånde frit og føle dig godt tilpas.

Bekymrer du dig over, at masker muligvis kan sænke dine iltniveauer under træningen? Denne læge løb 35 km iført en maske uden nogen markant udtømning af ilt, så du vil sandsynligvis have det godt.

2. Recovery stick

Recovery er vigtigere end nogensinde før. Risikoen for kvæstelser, når du kommer tilbage til træning er langt højere efter en lang pause, så det er vigtigt at sørge for at komme dig ordentligt.

Der er ingen mening i at gå hårdt på i 2 uger for derefter at blive sat ud igen i yderligere 2 måneder. Så det er nødvendigt at bruge de rigtige værktøjer til at komme sig udenfor centret.

Få en recovery stick – det masserer ubalancer og knuder og får dine muskler til at føles som nye igen, hvilket mindsker din risiko for skader.

3. Gallon hydrator

Forbliv hydreret. At få dit vand vil altid være sundhedsmæssigt vigtigt. Du skulle gerne få 2 liter om dagen, så denne er perfekt til at ramme din anbefalede mængde.

Det betyder også, at du ikke behøver at gå tilbage til hanen for at blive fyldt og kan være specifik om, hvor meget væske du får ind hver dag.

4. Fat Gripz

Vil du gerne styrke dit greb?

Sæt dette greb omkring håndvægte eller vægtstænger, og vægtene føles hårdere, så dine

Denne bundle hjælper dig med at tabe dig med en (1) dybdegående guide og (2) kosttilskud som pre-workout, impact whey protein og essentiel omega-3. At få din ernæring og protein er nr. 1 til at skære ned på den ekstra vægt.

Kort fortalt

For at træne korrekt har du brug for de rigtige værktøjer. Så i fremtiden har vi brug for noget nyt træningstilbehør for at få dit fitness niveau hurtigt tilbage. Med disse på plads har du forhåbentlig alt, hvad du har brug for, til at genstarte din fitness rejse i denne nye verden.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her