Træning

Film om sport & fitness | 10 af vores favoritter

Hvis der nogensinde var tid til at indhente tv’et og få set nogle film og serier, er det helt sikkert nu. Det er så vigtigt, at vi bliver hjemme i øjeblikket, så du leder sandsynligvis efter måder at opretholde dette på. Masser af jer vil også føle, at I ikke kan få en ordentlig træning, eller leder efter en vis motivation til at træne.

Hvilken bedre måde at blive pumpet på end at se nogle af de mest legendariske film og dokumentarer for sport og fitness?

Her er nogle af vores favoritter, og hvor du kan se dem …

Film

Fittest On Earth (Amazon)

Funktionel fitness er eksploderet i de senere år med Reebok Games som epicenter. Denne dokumentar følger nøgleatleter, når de forbereder sig til begivenheden og derefter konkurrerer. Se verdens bedste atleter kæmpe igennem 15 begivenheder i løbet af 5 dage, og lad noget af det grus og beslutsomhed gnide ud over dig. Dramaet ved at se, hvem der kommer ud for at blive kronet som The Fittest On Earth, vil holde dig på kanten af spænding fra start til slut.

Game Changers (Netflix)

Dokumentar fra 2019 – hvis du gik glip af den, så er her din chance for at indhente det. Vil du se Arnie og en rekord-holdende stærk mand, der får dig til at fraskære kød og mejeri til fordel for et plantebaseret liv? Det er tid til at gøre dig opmærksom på, om en vegansk kost vil hjælpe eller hindre de gym gains. Du har tid til at afveje alle mulighederne, så hvorfor ikke?

The Dawn Wall (Netflix)

Højderne, som denne dokumentar går til, vil efterlade dig svag i knæene. Følg Tommy og Kevin, mens de skalerer El Dawn Wall of Dawn Wall, en 3000ft stigning i Yosemite National Park, Californien. Denne tilsyneladende umulige udfordring får dig til ærefrygt for deres udholdenhed og mod. Det vil også få denne selvisolering til at føles som en leg. At spise, sove, klatre og bare generelt hænge fra en ren klippe i uger lyder alt for anspændt.

Warrior (Netflix)

En MMA-film med Tom Hardy i hovedrollen? Vi er game. Trænet af hans alkoholiske tidligere boksefar får hans MMA-debut ham til at kæmpe mod sin fremmedgjorte bror. Hvis du nyder kompliceret familiedrama blandet med nogle fantastiske kampscener, skal du trykke på play på denne film. Vil kampen bringe familien sammen igen? Du bliver nødt til at se den for at finde ud af det.

Icarus (Netflix)

Når alle bor hjemme, mangler dit liv måske lidt af den sædvanlige spænding og skandale. Nå, ikke mere. Denne Oscar-vindende dokumentar åbner dig for den chokerende verden af doping inden for sport. Bliv klar til at blive chokeret over de længder nogle atleter vil gå for at vinde. Hvis du skal se noget i dag, skal du se Bryan Fogels vanvittige søgen efter at afsløre en enorm international dopingskandale, der rystede det sportslige samfund.

Remember The Titans (Disney +, YouTube)

Baseret på en sand historie, kan denne film, der lever og ånder holdånd, bare bringe en tåre frem. Tilbage i 1971 arbejder en nyudnævnt afroamerikansk træner, spillet af Denzel Washington, for at integrere et gymnasium fodboldhold. Vi elsker det, når sport arbejder for at bringe os alle sammen, og denne historie er et vidnesbyrd om, vil han lykkes? Du bliver nødt til at se den for at finde ud af det.

Rocky (Amazon, YouTube)

Hvis du ikke forventede, at Rocky var på listen, så kan du godt tro om. Med al den fritid har du også tid til at se hele sagaen. Hvis du ikke kender historien, først og fremmest, hvor har du været ?! Fra 1976, følger historien Rocky Balboas, en fiktiv boksers berømte karriere. Der er endda et par spin offs i form af Creed, så kom i gang med at se dem, fordi du virkelig ikke kan kalde dig selv en sportsfan, hvis du ikke har set dette.

Space Jam (YouTube, Google Play)

Lad os kaste lidt nostalgi ind i blandingen med denne klassiker fra 1990’erne. Hvis du har alle børnene hjem, er dette en god film at se som familie. Et kryds mellem live action og Looney Tunes-animation, vil denne lethjertede komedie, med den pro-basketballer Michael Jordan,l tage dig lige tilbage til din barndom og bringe et smil frem. Hvem elsker ikke en god tegneserie?

Kort fortalt

Uanset om du foretrækker en dokumentar eller en tegneserie / det virkelige liv, er der noget for enhver i verden af ​​sportsbiograf. Lad dig grine, føle dig inspireret eller helt chokeret uden at forlade din sofa.

Pull day træning med elastik | Resistance band hjemmetræning

Træning

Pull day træning med elastik | Resistance band hjemmetræning

Ingen fitnesscentre betyder ikke, at du skal gå glip af en pull day træning - tag en elastik og prøv dette.

2020-03-28 05:31:17Skrevet af Isaac Syred

Arbejder du hjemmefra? Vi har de rette rest day outfits

Træning

Arbejder du hjemmefra? Vi har de rette rest day outfits

Bare fordi du opholder dig derhjemme, betyder det ikke, at du ikke fortjener et feel-good outfit.

2020-03-21 06:04:38Skrevet af Lauren DawesEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her